syntax script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bert Sinnema

Bert Sinnema

03/01/2006 12:33:00
Quote Anchor link
Goedenmiddag!

Ik heb een syntax script geschreven maar het is niet helemaal toppie. heeft iemand een idee hoe ik het aan zou kunnen passen? of weet iemand een betere manier?




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
function syntax($input)
{



ob_flush ( );
ob_start ( );
highlight_string ( $input );
$text = ob_get_contents ( );
ob_clean ( );
$regels = explode ( '<br />', $text );

for ( $i = 0; $i < count ( $regels ); $i ++ )
{

echo '<span>' . (strlen ( $i + 1 ) < 3  ? str_repeat ( '0', 3 - strlen ( $i + 1 ) ) . ($i+ 1) : $i + 1) . ' - </span>' . $regels  [ $i ] . '<br />' ;



}
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:23:38
 
Eris -

Eris -

03/01/2006 12:39:00
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/01/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Euh, Eris, ik krijg elke keer een notice:

Notice: Undefined offset: 35 in e:\website\curacao\showsource.php on line 33

in het script voor deze regel:

$src .= $source[count($source)];

EDIT:

Opgelost, ik heb die regel ertussenuit gehaald, en nu doet die het ook gewoon.. Maar de notice is eruit. (kreeg trouwens ook nog notices van undifined vars, maar die zijn er al uit)
Gewijzigd op 03/01/2006 13:23:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.