Syntax-error in script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

07/05/2022 22:34:09
Quote Anchor link
Bijgaand probleem wat zie ik over het hoofd??


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
require_once('./operations.php');
?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <title>Image Upload</title>
    <link href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/[email protected]/dist/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet">
<body>
    <h1 class="text-center my- 3" >Registration Form</h1>
    <div class = "container d-flex justify-content-center">
    <form action="" class="w-50">

            <?php

            function inputFields("Username","username","","text");
            function
inputFields("Mobile","mobile","","text");
            function
inputFields("","file","","fi;e");
            
            ?>

        </form>
    </div>
</body>
</html>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php

function inputFields($placeholder,$name,$value,$type)
{

    
    $ele="
    <div class=\"form-group my-4\">
    <input tyoe ='$type' name='$name' placeholder='$placeholder' class=\"form-control\" value='$value' autocomplete =\"off\">
    </div>
    
    "
;
    echo $ele;
}



?>
Gewijzigd op 09/05/2022 11:06:30 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:02:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/05/2022 23:04:32
Quote Anchor link
Meer uitleg, en met name een duidelijke topictitel zijn wel zo handig.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

07/05/2022 23:07:52
Quote Anchor link
Foutmelding:

Parse error: syntax error, unexpected '"Username"' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting '&' or variable (T_VARIABLE) in C:\USB WebServer\root\Youtube8\index.php on line 18
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

07/05/2022 23:18:22
Quote Anchor link
Maak er dit van.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo inputFields("Username","username","","text");
echo inputFields("Mobile","mobile","","text");
echo inputFields("","file","","file");


Bekijk regel 21 -> fi;e = file;

En het is input type, niet input tyoe

Dit werkt ook :

return $ele;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/05/2022 01:25:09
Quote Anchor link
Is het nog gelukt met dit topic, Ed?

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/inlogprobleem-of-beter-gezegd-uitlogprobleem/104331/last/

Edit:
Graag wil ik je wel in het vervolg verzoeken een duidelijke topictitel mee te geven aan een topic, en duidelijk je probleem of vraag te omschrijven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

08/05/2022 16:12:21
Quote Anchor link
Beste Ed,

Dit forum draait op vrijwilligers. Dat zijn mensen die op basis van vrijwilligheid, en niet meer dan dat, proberen om andere mensen te helpen met het oplossen van PHP-gerelateerde vraagstukken.

Op z'n minst mag jij als vraagsteller dan aangeven WAT het probleem is. Dat betekent dat je allereerst een zinvolle titel opgeeft. "Nog een probleem" is géén zinvolle titel. En ten tweede wordt verwacht dat je in de omschrijving aangeeft WAT het probleem is en wat je zelf al hebt geprobeerd om dit op te lossen.

Jij gooit nu zonder enige toelichting een stuk code over de schutting waarmee je in feite tegen alle vrijwilligers zegt "zoek het maar uit".

Ik neem aan dat als er iets mis is met jouw auto je ook niet een garage binnenrijdt, "er is een probleem" roept en vervolgens de garage uit wandelt?

Wat je nu doet is (hopelijk onbedoeld) een dikke vinger geven naar de vrijwilligers die JOUW probleem moeten oplossen. Zo werkt het natuurlijk niet. Niet in het dagelijkse leven en ook niet op dit forum.

Zoals Ariën dus ook al duidelijk heeft aangegeven, volgende keer graag een zinvolle titel invoeren plus een omschrijving van het probleem en wat je al hebt geprobeerd om dit op te lossen.

Misschien wist je voorheen niet hoe het werkt op dit forum. Nu weet je dat in ieder geval wel, en het vriendelijke verzoek is dan ook om je voortaan aan deze spelregels te houden. Alvast bedankt.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

08/05/2022 19:01:57
Quote Anchor link
Hallo,

Dit was uiteraard niet mijn bedoeling. Mijn excuses. Ik had mijn probleem ook beter moeten verwoorden, maar was er al een tijdje mee bezig dus ik raakte gefrustreerd! Maar dit probleem is opge;ost en eerste probleem echter nog niet Arien!

Groetjes
Ed
 
Ad Fundum

Ad Fundum

11/05/2022 08:41:17
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan mij, maar ik snap aan de hand van de tekst van Ed nou niet wat z'n probleem is.
Het enige dat ik zie is dat communiceren lastiger is dan viool spelen.
 
Ed Jeurissen

Ed Jeurissen

11/05/2022 22:09:52
Quote Anchor link
Klopt communiceren is het lastigste dat er is! (Nog lastiger dan programmeren)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.