Taal van pluginn veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

senior digitaal specialist

Wat ga je doen? Je gaat je bezighouden met het analyseren, adviseren, concretiseren, implementeren, monitoren en evalueren van het digitale werkveld in ruime zin. Je monitort alle (osporings)onderzoeken en initieert en implementeert nieuwe methodes, technieken en werkprocessen. Daarnaast ben je adviseur binnen Eenheid Oost-Nederland. In detail betekent dit dat je: coördineert en bijdraagt aan het verzamelen, combineren en analyseren van gegevens uit inbeslaggenomen apparatuur, open bronnen, observaties en internettaps; deelneemt aan landelijke vakgroepen met betrekking tot innovatie, jurisprudentie en opsporingsmethodieken; de kwaliteit, uniformiteit en het werkproces bewaakt over de verschillende platforms; intermediair bent tussen de dieptespecialisten en de verschillende platforms/teams

Bekijk vacature »

Jan douma

jan douma

08/11/2015 11:30:21
Quote Anchor link
Ik heb op de website en op de administratie Engelse woorden die naar Nederlands moeten worden omgezet
Dit moet gebeuren inde wordpress site code zelf en niet in de WizIQ plugincode zelf
Heeft iemand een idee hoe deze taal te veranderen op de website ?
Ik kan goed overweg met dreamweaver weeditor en heb wat eenvoudige php programeer ervaring, dus die taal veranderen met dreamweaver moet gemakkelijk lukken.
Waar dit te veranderen op http://www.wiskundebijlesonline.nl/?
Gewijzigd op 09/11/2015 08:51:30 door Jan douma
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.