Taal van pluginn veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developers gezocht die van complexe online vra

Vacature Omschrijving Een grote klant is opzoek naar enthousiaste PHP developers (junior/medior/senior). De organisatie waar jij komt te werken ontwikkelt en bouwt succesvolle oplossingen voor complexe online vraagstukken zoals performance, usability en conversion. Daarnaast zorgen zij voor externe systemen ingericht voor productbeheer, point-of-sales en voorraadbeheer koppelt de organisatie probleemloos aan op eigen Magento gebaseerde webshops. Het is een informele organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Functieomschrijving Met drupal 8 of ShopWare realiseert de organisatie prachtige frond-ends op dynamische data uit allerlei systemen. Je houdt je in deze organisatie bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van functionaliteiten van de applicaties

Bekijk vacature »

Jan douma

jan douma

08/11/2015 11:30:21
Quote Anchor link
Ik heb op de website en op de administratie Engelse woorden die naar Nederlands moeten worden omgezet
Dit moet gebeuren inde wordpress site code zelf en niet in de WizIQ plugincode zelf
Heeft iemand een idee hoe deze taal te veranderen op de website ?
Ik kan goed overweg met dreamweaver weeditor en heb wat eenvoudige php programeer ervaring, dus die taal veranderen met dreamweaver moet gemakkelijk lukken.
Waar dit te veranderen op http://www.wiskundebijlesonline.nl/?
Gewijzigd op 09/11/2015 08:51:30 door Jan douma
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.