Tabel opmaak in IE anders dan in Chrome

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

07/04/2011 19:33:59
Quote Anchor link
Gaat om de site http://a92.nl

Bij chrome klopt de opmaak van de tabel. Maar bij IE is de afbeelding van statistieken opeens onder de textform gaan staan. Hoe kan dat? Qua opmaak klopt het toch.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:12:34
 

07/04/2011 19:36:19
Quote Anchor link
Het enige wat ik kan zien is dat je border-radius (css) hebt gebruikt wat alleen Internet Explorer 9 ondersteund. Ik zie verder niet wat je bedoeld (volgens mij).
 
Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

07/04/2011 19:48:40
Quote Anchor link
Hier een screen met links chrome, en rechts IE

http://www.muchu.nl/Upload/voorbeeldweergave.png
 

07/04/2011 19:49:40
Quote Anchor link
Code? Dan kan ik voor je kijken ;)
Waarschijnlijk een foutje in je HTML (ergens een TD vergeten te sluiten ofzo).
 
Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

07/04/2011 19:50:25
Quote Anchor link
Ik zal zo even de code posten. Maar lijkt me vreemd, want dat is chrome wel heel zelfverbeterend.

Toevoeging op 07/04/2011 19:53:03:





Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
echo "<form name=var method=post action=''''>";
echo "<table width='724'   RULES=ROWS FRAME=HSIDES>\n";
echo "<tr>\n";
echo "<td width='500'>link</td>\n";
echo "<td widht='160'>shortlink</td>\n";
echo "<td widht='34'>$var</td>\n";

echo "</tr>\n";
function strLength($str,$var){
    $var = strlen($var);
    if($var > $var){
        return substr($var,0,$var).'...';
    }else{
        return $var;
    }
}

 while($var = mysql_fetch_array($var)){
$var = $var;
$var = $var;        
$var3 = $var;

$var = strLength($var,70);
echo "<tr>\n";
echo "<td width='500'><p class=test2><a href=\"$var\">$var</a></p></td>\n";
echo "<td width='160'><input type=\"text\" name=\"var\" class=\"var\" value=\"http://a92.nl/$var\" DISABLED  \"></td>\n";
echo "<td width='34' align=\"center\"><p><a href=\"http://a92.nl/$var+\"><img class=img1 border=0 src=\"images/chart.png\" /></a></p></td>\n";

echo "</tr>\n";
}
echo "</table>\n";
echo "</form>";
Gewijzigd op 07/04/2011 19:55:10 door Wouterjan Muchu
 

07/04/2011 20:18:00
Quote Anchor link
Het probleem zou het p element achter de link kunnen zijn? Dus ipv <p><a href="... gewoon <a href="...
 
Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

07/04/2011 20:21:32
Quote Anchor link
Thanks!
Edit: Aw nee helaas. IS het niet. Had zulke goede hoop :P
Want zou nu helemaal niet meer weten wat zou kunnen zijn :S
Gewijzigd op 07/04/2011 20:21:46 door Wouterjan Muchu
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

07/04/2011 20:41:24
Quote Anchor link
Topic titel had moeten zijn: Garbage in Garbage out

Ze zouden is een regel moeten opstellen dat je alleen vragen mag stellen wat layout betreft als er valide html geproduceerd wordt!!


Met andere woorden je kan alleen een correcte layout verkrijgen als je de volgende problemen oplost:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fa92.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
 
Wouterjan Muchu

Wouterjan Muchu

07/04/2011 20:46:41
Quote Anchor link
Ik wil niet heel erg tegendraads zijn.
Maar volgens mij heeft dit probleem daar niet zo veel mee te maken. Ik heb die errors doorgekeken. En veel is nvt.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

07/04/2011 21:15:04
Quote Anchor link
Les 1: zorg eerst voor valide html
Les 2: pas als je valide html hebt kan je je layout gaan definieren

Nu los je het een op en komt er een ander probleem voor in de plaats, maar ja dat is jouw keuze.

Les 3: gebruik symanthisch correcte html, dat wil ondermeer zeggen dat je een form niet in een table propt.

Toevoeging op 07/04/2011 21:15:05:

Les 1: zorg eerst voor valide html
Les 2: pas als je valide html hebt kan je je layout gaan definieren

Nu los je het een op en komt er een ander probleem voor in de plaats, maar ja dat is jouw keuze.

Les 3: gebruik symanthisch correcte html, dat wil ondermeer zeggen dat je een form niet in een table propt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.