Tabellen in een database weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

24/10/2008 17:38:00
Quote Anchor link
Is er een manier dat ik alle tabellen in een database kan weergeven? Zo ja, probleem 2: Kan ik de uniek maken (Desnoods met PHP) op hun prefix? (Die is prefix_tabelnaam)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:07:06
 
Noppes

Noppes

24/10/2008 18:15:00
Quote Anchor link
Yep zie handleiding van je database

Probleem 2 ????????????????? dat moet je toch eens netter en beter uitleggen

Je kan maar 1 tabel naam per schema hebben je gaat dus zeer zeker niet geen tabellen aanmaken als:
a_gebruikers
b_gebruikers
c_gebruikers

En prefixen van tabellen is zeer smerig
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

24/10/2008 18:28:00
Quote Anchor link
Probleem 1 heb ik via mysql.com net gevonden, probleem 2 is daarmee ook opgelost.
 
Ano Niem

Ano Niem

24/10/2008 18:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= mysql_query("SHOW tables;");

while($row = mysql_fetch_array($query)) {
  echo $row[0];
}[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.