Tabellen naast elkaar en onder elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dion

Dion

17/08/2007 02:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik zit met het volgende probleem:

ik moet tabellen naast elkaar en onder elkaark rijgen maar het lukt niet ,

het moet zo worden:

tabel tabel tabel
tabel tabel tabel

etc

het is nu zo:

tabel
tabel
tabel

ik haal de gegevens uit de database: dit is de code van de tabel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<div class="div1">
<table width="267" border="1">
  <tr>
    <td width="9">&nbsp;</td>
    <td width="232"><?php echo "".$titel." " ?></td>
    <td width="8">&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><?php echo "<a href=\"album.php?dir=".$map2."\"><img height=\"200\" width=\"200\" src=\"".$map . $afbeelding[$rand]."\"></a>";
 ?>
</td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><?php echo "".$datum." " ?></td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><?php echo "".$personen." " ?></td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
  <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td><?php echo "".$tags." " ?></td>
    <td>&nbsp;</td>
  </tr>
</table></form></body></html><?PHP echo "<div>"; } ?>


ik heb ook al gezocht op google en geprobeerd met display:inline dit bracht geen succes...

ik hoop dat jullie me een duwtje in de goede richting kunnen geven

mvg Dion
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:14:43
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/08/2007 02:55:00
Quote Anchor link
Die div met class div1 zou ik naar links floaten en een widht geven.
 
Dion

Dion

17/08/2007 14:24:00
Quote Anchor link
thnx! na wat gepruts met float:left is het nu gelukt!


:D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.