tabellen naast en onder elkaar.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny

Danny

07/10/2008 17:09:00
Quote Anchor link
hier laat ik mijn leden zien, maar wil dat hij er 3 naast elkaar laat zien en dan naar de volgende regel, daar weer 3 laat zien.
zodat ik alles netjes onder elkaar krijg zo ongeveer:

x x x
x x x
x x x

voorheen lukte mij dat altijd alleen nu ga ik ergens de mist in maar weet niet waar, weet iemand waar hier de fout in zit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
$offset
= $huidige_pagina * $items_per_pagina;
$res2 = mysql_query("SELECT * FROM leden ORDER BY id DESC LIMIT ".$offset.","
.$items_per_pagina) or die("res2:". mysql_error());

//zelf gedaan
  while ($leden = mysql_fetch_assoc($res2)) {
      echo "<table width=500>";
    $teller = 0;
    if ($teller==0) {
    echo "<tr>";
    }

    echo "<td width=50>&nbsp;</td>";
    echo "<td width=100 border=1>";
    echo "<img src=" . $leden['profielfoto'] . " WIDTH=70px HEIGTH=70px><br />\n";
    echo "</td>";
    echo "<td width=100>";
    echo "<a href='index.php?pagina=profiel&id=$leden->id'>" . $leden['gebruikersnaam'] . "</a><br />\n";
    echo "<font color=#D8CD8D><b>" . $leden['voornaam'] . " &nbsp; " . $leden['tussenvoegsel'] . "</b></font><br />";
    echo "<font color=#D8CD8D><b>" . $leden['achternaam'] . "</b></font>";
    echo "</td>";
    $teller++;
if ($teller >= 3) {
$teller = 0;
    echo "</tr>";
    }

    echo "</table>";
  }

?>


Dit zit verwerkt in een groter script hoor waarmee ik ook paginanummering geef.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:09:23
 
Jan DS

Jan DS

07/10/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Gewoon 3x
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? echo("<td>$lid</td>");
echo("<td>$lid</td>");
echo("<td>$lid</td>");
?>
 

07/10/2008 19:19:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je wat met de modulus operators (extra s vanwege link) doen. Iets als if ($teller%3 == 0) { ofzo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.