Table word niet goed uitgevoerd...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike van den Berg

Mike van den Berg

09/05/2008 09:16:00
Quote Anchor link
Beste php'ers

het volgende is het geval:
Ik heb in de onderstaande code een tabel staan, welke op 2 totaal verschillende manieren wordt uitgevoerd.

1. In Internet Explorer staat het weergegeven zoals ik het wil hebben.
2. In FireFox is er heel erg veel ruimte tussen de tabelrijen. deze moeten gewoon dicht bij elkaar staan.

Echter heb ik al vanalles geprobeerd om dit te verhelpen in Firefox, maar dit is tot op heden niet gelukt. Heeft een van jullie nog ideeen of weet iemand wat de oorzaak hiervan is?

Groet,
Mike



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<div class="recruitment">

<h2>Recruitment</h2>

    <table class="recruitment" border="0">
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/1.gif' alt='' /></td> <td><span class="uitleg" title="1 DPS and 1 TANK"><p>Warrior</p></span></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/11.gif' alt='' /></td> <td>Druid</td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/2.gif' alt='' /></td> <td><p>Paladin</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>

    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/9.gif' alt='' /></td> <td><p>Warlock</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/8.gif' alt='' /></td> <td><p>Mage</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/3.gif' alt='' /></td> <td><p>Hunter</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>

    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/4.gif' alt='' /></td> <td><p>Rogue</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/7.gif' alt='' /></td> <td><p>Shaman</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>
    <tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/5.gif' alt='' /></td> <td><p>Priest</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>

    </table>
<ul>
<a class="recruit" text-align="center" href="?pagina=recruitment" title="Praetorian - Recruitment">Apply</a>
</ul>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 10:50:30
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/05/2008 09:19:00
Quote Anchor link
Kwestie van met behulp van CSS de waarden voor de margin en padding in die tabel aanpassen?
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

09/05/2008 09:44:00
Quote Anchor link
@Blanche, ook een mogelijkheid met td height? ik kan het namelijk wel vergroten, maar niet verkleinen. Betreft Margin en Padding, zou hij, omdat er niets ingesteld is de standaardwaarden moeten gebruiken?
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

22/05/2008 12:10:00
Quote Anchor link
Probleem is opgelost:

Als volgd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/4.gif' alt='' /></td> <td><p>Rogue</p></td> <td><p style="color: green;">High</p></td></tr>


Hierbij maak ik gebruik van <p>tekst</p>
doordat het een paragraaf is slaat hij een regel over!
In IE is het geen enkel probleem, want IE denkt zelf na,
In FF wel, want Firefox doet gewoon wat hem gevraagd wordt!

dus is de code nu:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<tr> <td><img src='http://firgurth.nl/praetorian/image/4.gif' alt='' /></td> <td><p>Rogue</p></td> <td><div style="color: green;"> High</div></td></tr>


Hierdoor wordt de tekst groen en blijft alles netjes kort in de tabel staan!

In ieder geval bedankt voor de reacties,
zo zie je maar weer, zoek en gij zult vinden/ probeer het:P

greetz, Mike
 
Mitchell

Mitchell

22/05/2008 12:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<table>
<tr>
<td>
Tekst inhoud.
</td>
</tr>
</table>


Bij xHtml is het ook nog eens belangrijk dat je het goed neerzet in de html. ;]
 
Crispijn -

Crispijn -

22/05/2008 12:19:00
Quote Anchor link
Onder je tabel in je eerste post maak je een ul element aan waar je direct de tekst in knalt... hier moet je, wanneer je het valid wil hebben wel een li element binnenin opnemen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.