Tables sorteren en Pagina´s in delen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bilel

bilel

24/07/2008 15:59:00
Quote Anchor link
1. Ik heb een ranking pagina gemaakt voor een server van mij en nu wil ik dat mijn users kunnen sorteren op bepaalde types:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<table align="center" width="600">
<td align="right">
    <th scope="row"><strong><?php echo NAME;?></strong></td>
    <th scope="row"><strong><?php echo LEVEL;?></strong></th>
    <th scope="row"><strong><?php echo EXP;?></strong></th>
    <th scope="row"><strong><?php echo KILLS;?></strong></th>
    <th scope="row"><strong><?php echo BOUNTY;?></strong></th>
    <th scope="row"><strong><?php echo LASTTIME;?></strong></th>

  </tr>


Ik weet niet precies hoe ik sort() zou moeten invoeren,

2. Verschillende pagina's.
Dezelfde pagina, die de ranks verdeeld.
Stel je voor je hebt 100 accounts en je wil per pagina een aantal laten zien zodat de laadtijd minder wordt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:20:11
 

24/07/2008 16:32:00
Quote Anchor link
1. Sort.
2. LIMIT.

Maar jij kunt beter denk ik naar SQL Beginners handleiding kijken, daar staat alles in, want ik neem aan dat je gebruik maakt van een database. Bij punt 1 heb je dus ook helemaal geen sort nodig, maar dat staat wel in die tutorial.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.