target in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Olivier Jansen

Olivier Jansen

17/11/2007 17:05:00
Quote Anchor link
ik heb een probleem met de target in php.
in normale links weet ik het wel, maar hier in niet:

//Menu
$menu[0][] = "Menu";
$menu[0]['Home'] = "home.php";
$menu[0]['Login'] = "index.php?p=archief";
$menu[0]['Test'] = "index.php?p=test";
$menu[0]['LaLaLa'] = "index.php?p=lalala";
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 00:31:06
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/11/2007 17:12:00
Quote Anchor link
En wat is nu precies je probleem?
 

17/11/2007 17:13:00
Quote Anchor link
Duidelijke omschrijving. Nee kan ik wat mee; wat gaat er niet goed?

Ik zie je trouwens nergens een target opgegeven. Misschien is dat het probleem?

edit: Blanche was me ongeveer voor
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

17/11/2007 18:09:00
Quote Anchor link
Overigens zijn dit allemaal variabelen en geen links, misschien word dit door een functie hiernaartoe verwerkt maar hier zit het probleem niet hoor.
 
Olivier Jansen

Olivier Jansen

18/11/2007 09:47:00
Quote Anchor link
Mijn probleem is dus juist hoe ik een target er in zet.

Ik ben op gebied van PHP niet echt een held en ik kan nergens vinden hoe dat te doen is. Bij alles wat ik probeer krijg ik steeds "Kan deze pagina niet weergeven. Mijn vraag is dus, hoe krijg ik de target er in?
Zo?:
//Menu
$menu[0][] = "Menu";
$menu[0]['Home'] = "home.php" target="NEW";
$menu[0]['Login'] = "index.php?p=archief";
$menu[0]['Test'] = "index.php?p=test";
$menu[0]['LaLaLa'] = "index.php?p=lalala";

Dit is het niet want dan krijg ik een pagina kan niet worden weergeven melding.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/11/2007 10:27:00
Quote Anchor link
Je zal toch het stukje script moeten geven waar het echt om gaat. Dit is slechts een array().
 

18/11/2007 10:35:00
Quote Anchor link
Het is zo ongeveer de lelijkst denkbare oplossing maar probeer eens:

$menu[0][] = "Menu";
$menu[0]['Home'] = "home.php\" target=\"NEW";
$menu[0]['Login'] = "index.php?p=archief";
$menu[0]['Test'] = "index.php?p=test";
$menu[0]['LaLaLa'] = "index.php?p=lalala";
 
Joren de Wit

Joren de Wit

18/11/2007 11:45:00
Quote Anchor link
Olivier, ergens in je script zullen deze variabelen in een <a> tag gezet worden. Dat is de plaats waar je het target attribuut moet toevoegen.

Dus er zal ergens iets staan als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="'.$menu[0]['Home'].'">Home</a>';
?>

Daar maak jij dan van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="'.$menu[0]['Home'].'" target="_blank">Home</a>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.