targetpay per call inbelmodule omzeilen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny A-noniem

Danny A-noniem

09/06/2011 15:13:48
Quote Anchor link
hey mensen
nou heb nog een raadseltje..
ik wil vanaf mn eigen ip gewoon op de betreffende pagina komen zonder te moeten inbellen ( is eigen site).
echter hoe doe ik dat in dit script? dacht dat ik deze al een keer gehad had, maar dat was een ander script.
de bedoeling: vanaf mijn ip bv: 101.101.101.101 gewoon de pagina kunnen zien terwijl andere moeten inbellen.
dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php  
function access()  
    {
  
      $accesscode = $_GET["accesscode"]; // toegangscode berekend op targetpay.com  
      $time = (int)$_GET["time"];        // epoch time op targetpay.com  
      $ip = $_GET["ip"];                 // Cliënt ip adres op targetpay.com
        
      // Tijd moet groter zijn dan de targetpay tijd  

      if( time() < $time )  
          {
  
          die("Lokale tijd is ". (time()-$time) ."sec. vroeger dan op Targetpay.com");  
          }
  

      // Remote address moet gelijk zijn als in het betaalscherm  
      // Note: Sommige Proxy servers veranderen het IP adres.  
      // Mocht u hier problemen mee ondervinden, schakel dan het die() statement uit.  

      if( $ip <> $_SERVER["REMOTE_ADDR"] )  
          {
  
          die("Client IP ".$_SERVER["REMOTE_ADDR"]." ongelijk aan ".$ip." op TargetPay.");  
          }
  
        
      // Betalings URL is c*10 minuten geldig
      for ($c=0;$c<=3;$c++)  
        {
  
        $t = substr(strftime("%Y%m%d%H%M", time()-($c*600)),0,11);  
        $hash = md5($ip. "**********". $t);  
        if( $hash == $accesscode ) return true;  
        }
  
      
    return false;  
    }
  

if (!access())      
    {
  
      die ("U heeft niet betaald of de betaling is verlopen.");  
    }
  


Echo "Toegang succesvol.";  
?>
    

tnx alvast
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:23:44
 
Chris -

Chris -

09/06/2011 15:19:23
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function access()  
    {  
    if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == 'jouw.ip.hier.zetten') { return true; }

      $accesscode = $_GET["accesscode"]; // toegangscode berekend op targetpay.com  
      $time = (int)$_GET["time"];        // epoch time op targetpay.com  
      $ip = $_GET["ip"];                 // Clint ip adres op targetpay.com
      
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

09/06/2011 15:20:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '101.101.101.101') {
    return true;
}

//Korter
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '101.101.101.101') return true;


Aan het begin van jouw functie.
Gewijzigd op 09/06/2011 15:25:52 door Johan van der Molen
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

09/06/2011 15:34:50
Quote Anchor link
WOW wat zijn jullie snel haha
tnx
die gaat in het boekje erbij
 
Johan van der Molen

Johan van der Molen

09/06/2011 15:35:42
Quote Anchor link
Vergeet niet dat je ip op localhost '127.0.0.1' is.

Waarschijnlijk was je hier al achter!
Gewijzigd op 09/06/2011 15:36:13 door Johan van der Molen
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

09/06/2011 15:58:38
Quote Anchor link
ja dat wist ik wel, tnx voor de moeite
 
Rene Wallie

Rene Wallie

23/06/2012 19:21:20
Quote Anchor link
Hey willy wortel,ik ben een groentje en ik zou willen weten waar ik die beveiligings php code van targetpay moet plaatsen,ik heb een wordpress site en ik wil bezoekers laten betalen voor een bepaalde pagina te bezoeken,dat is allemaal geregeld alleen weet ik niet waar ik die php code moet plakken..kan je helpen a.u.b.

groetjes rene
 
Jaron T

Jaron T

23/06/2012 23:59:44
Quote Anchor link
Johan van der Molen op 09/06/2011 15:20:51:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '101.101.101.101') {
    return true;
}

//Korter
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '101.101.101.101') return true;


Aan het begin van jouw functie.


Als je dan toch bezig bent.. nog korter;]

return $_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '101.101.101.101';
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.