Teamsquare: sta mee aan de wieg van deze startup!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Square

Team Square

29/02/2016 17:21:09
Quote Anchor link
Wat is Teamsquare?
De missie van Teamsquare is de partner bij uitstek zijn voor sportclubs die hun clubwerking verder willen professionaliseren. Dit willen we bereiken door sportclubs professionele, duurzame en innovatieve diensten aan te bieden tegen een competitieve prijs.
Teamsquare wil in een eerste fase ondersteuning bieden aan sportclubs binnen Benelux die in teamverband naar resultaten streven. Andere sporten sluiten we zeker niet uit maar de toegevoegde waarde van onze diensten zal zich vooral valoriseren in sporten die worden uitgeoefend in teamverband. Onze focus ligt in de opstartfase dus op sportclubs die actief zijn in voetbal, basketbal, volleybal, hockey en handbal.
Teamsquare streeft ernaar om recurrente taken binnen de werking van een sportclub tot een minimum te herleiden of in een ideale situatie zelfs volledig te beheren. Door middel van een webapplicatie en bijhorende app wil Teamsquare inspelen op 3 pijlers die binnen elke sportclub een essentiële rol spelen: administratie, communicatie en organisatie.

De uitdaging?
Sta mee aan de wieg van Teamsquare! We bieden jou een ongeziene kans om een startup verhaal vanaf de eerste stappen mee te ervaren. We bieden jou ook een stem en aandeel in de toekomst van Teamsquare. We geloven dat we hier een succesverhaal van kunnen maken.
Momenteel brainstormen we nog over het ondernemingsplan. Daarin willen we jou actief gaan betrekken zodat je ook deze lijnen mee kan helpen uitzetten. We laten ons bijstaan door Unizo en Agentschap Ondernemen en nemen deel aan de ondernemingsplanwedstrijd Bizidee.

Jouw profiel
• Je bent ouder dan 18 jaar
• Enige werkervaring is geen must
• Je hebt een creatieve geest en kan dit makkelijk vertalen naar een concept
• Je bent een teamplayer en je gelooft dat je via dialoog tot het beste resultaat komt
• Je hebt tonnen energie en bezit een aanstekelijke drive
• Je bent bereid om in de opstartfase veel tijd te stoppen in het concept om hier later de vruchten van te plukken
• Je hebt voldoende kennis voor het opzetten van een responsive webapplicatie volgens de huidige standaarden.
• Een klare kijk hebben op de werking van een vereniging of sportclub is een leuke nice-to-have

Het aanbod
We bieden jou een kans aan om deel uit te maken van de inspirerende startup scene in Vlaanderen door jou vanaf het prille begin deel te laten uitmaken van ons team, onze startup.
Je wordt hoofdverantwoordelijke voor de ontwikkeling van de webapplicatie en wordt actief betrokken bij het opzetten van ons concept.
Wanneer het product officieel is gelanceerd, zullen we van uit het statuut van bijberoep onze taken uitvoeren. Wanneer de inkomsten een voldoende stabiele basis bieden, willen we overgaan naar een voltijdse job binnen de startup waarvan jij mee aan de wieg stond!

Interesse?
Neem contact met ons op via [email protected].
Voor meer informatie kan je tussen 9u en 19u terecht op 0474/89 04 32.
Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.