technische vraag over JS ? zou het mogelijk zijn 2 functies tegelijk uitvoeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

21/07/2022 13:54:23
Quote Anchor link
ik wil alleen weten zou het moglijk zijn om met JS 2 functies tegelijk uitvoeren .
bijvoorbeeld: met op knop submit drukken email versturen en dan alle velden leeg maken?
alleen ja of nee?
dank u wel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:23:24
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/07/2022 14:23:57
Quote Anchor link
Je hebt geen javascript nodig.

Je hoeft na het versturen van de e-mail alleen de variabelen te legen.

Kijk!

variabele niet leeg :

$variable = 'waarde';

variabele wel leeg :

$variable = '';
 
Johannes davidian

johannes davidian

21/07/2022 14:36:23
Quote Anchor link
dank u wel ,
ik laat u zien de oorzak in de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<div class="container">
<form id="contact" method="post">
<h3>Quick Contact</h3>
<h4>Contact us today, and get reply with in 24 hours!</h4>
<fieldset>
<input placeholder="Your name" type="text" name="name_sender" value="<?php echo $name_sender;?>">
<span class="error">* <?php echo $nameErr; ?></span>
</fieldset>
<fieldset>
<input placeholder="Your Email Address" type="text" name="email_sender" value="<?php echo $email_sender;?>">
<span class="error">* <?php echo $emailErr; ?></span>
</fieldset>
<fieldset>
<input placeholder="Your phone number" type="text" name="phone" value="<?php echo $phone;?>">
<span class="error">* <?php echo $phoneErr; ?></span>
</fieldset>
<fieldset>
<textarea placeholder="Type your message here.." type="text" name="content"><?php echo $content;?></textarea>
<span class="error">* <?php echo $contentErr; ?></span>
</fieldset>
<fieldset>
<button name="submit" type="submit" id="contact-submit">Submit</button></fieldset>
</form></div>


het komt door deze code boven : value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $email_sender;?>
">. value= name_sender etc. zonder deze code ik denk het probleem is opgelost.
maar deze code is bedoeld als iemand fout typt dan hij of zij hoef niet alles van begin in te vullen. behalve de nodige veld .
kunt u meer duidelijk zijn met werkelijk voorbeeld a.u.b
hoe ik moet deze waar maken in html code of in php code ?
waar precies ik moet die variable="; gebruiken en hoe.
dank u wel


Toevoeging op 21/07/2022 15:07:22:

dank u wel,
hartelijke bedankt adobtive solution.

het is gelukt ik heb in de end van php code deze lijnen toegevoegd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

         $name_sender
=""    ;
     $email_sender="";
      $phone="";
      $content="";
  

?>


ik zie dat is heel simpel is en ik kunde niet aandenken en vreemd is ik zag nergens deze wijze oplossing.

dank u wel

[size=xsmall][i]Toevoeging op 21/07/2022 15:28:30:[/i][/size]

het is opgelost maar ik zie dat als ik vergeet een veld in te vullen en submit button klikt dan ik moet alle velden alweer in vullen geen probleem.
als had ik <?php echo $email_sender;?> etc weggedaan ik zoude hetzelfde resultaat hebben.
dank u wel ieder geval
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.