Tekens aftellen bij textarea of input.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Michael -

Michael -

12/05/2011 16:39:30
Quote Anchor link
Ik gebruik zelf de jQuery plugin Maxlength. Misschien heb je daar wat aan.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:28:25
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 16:39:43
Quote Anchor link
Ja maar er meot toch wel een manier zijn om het als gewone tekst te laten zien?:S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2011 16:45:28
Quote Anchor link
Kan ook met TurMin's idee, boven je.
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

12/05/2011 17:36:00
Quote Anchor link
een div met een id en dan document.getElementById('id').innerHTML = "getal";

Toevoeging op 12/05/2011 17:39:38:

style="border : none;overflow : hidden;"
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/05/2011 17:54:22
Quote Anchor link
@johnny kun je dat aan mijn script toeveogen want ik snap niet helemaal wat je bedoeld.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2011 18:10:00
Quote Anchor link
Je kan toch ook iets proberen.
Gewoon even logisch kijken... daar leer je tenminste van ;-)
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 09:13:19
Quote Anchor link
Ik heb het nu wel mooi staan... Toch maar via een input en dan de input opmaken... Ziet er leuk uit:D

Alleen als ik de pagina open is het nu zo dat er standaard al 20 tekens in het tekstvak staan zonder dat ik die er zelf in heb gezet.

De tekens zijn allemaal spaties want ik kan ze ook niet zien....

dit is de relevante code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<tr>
                <td>Uitleg kort(100 tekens)</td>
                <td>
                    <textarea id="kort" name="Uitleg_Kort" rows="4" cols="30"
                    onKeyDown="textCounter('kort','ta2count',100);" onKeyUp="textCounter('kort','ta2count',100);">
                    </textarea>
                    
                    <input type="text" readonly="" id="ta2count" style="background-color: #202020 ;border: none; overflow: hidden;color: white;" />
                    
                        <script type="text/javascript">
                            textCounter('kort','ta2count',100);
                        </script>
                </td>
            </tr>


Doe ik iets fout?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2011 10:28:04
Quote Anchor link
Inkoppertje: Spaties weghalen ?
Gewijzigd op 13/05/2011 10:31:18 door - Ariën -
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 10:55:01
Quote Anchor link
Ik zie anders geen spaties waar ze niet mogen staan?


Heb het gevonden.!
Gewijzigd op 13/05/2011 10:55:37 door dennis meijer
 
Johnny hertogs

johnny hertogs

13/05/2011 15:41:51
Quote Anchor link
-- sorry zag later dat je het al gevonden hebt ---
Gewijzigd op 13/05/2011 15:42:22 door johnny hertogs
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/05/2011 15:43:44
Quote Anchor link
Hahah ja had </textarea> op de volgende regel gezet omdat die anders niet te zien was in mijn script editor...:D
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.