Tekst blijft niet gecentreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een webpagina gemaakt en als ik deze upload ziet hij er goed uit..
bekijk ik hem echter op mijn 15.4 inch breedbeeld scherm schiet alle tekst te ver naar links..
hoe kan dit en wat is daar aan te doen??

Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:45:19
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:23:00
Quote Anchor link
http://vandewaps.nl
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:23:
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..

Klopt. Dus nu even wachten totdat er phphulpers met een groot scherm langskomen. Heb ik niet helaas.
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een groot scherm en bij mij staat het te ver naar links!
Ik zal even kijken..
PS: Ik gebruik Firefox!
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..
Het makkelijkste is om een container te gebruiken..
Deze in het midden te zetten.. en dan alles hierin te plaatsen!
Let op: je naamgeving is nou niet echt duidelijk.. Dus misschien heb je dit al wel? Maar is het gewoon onduidelijk..

Nu heb je dus waarschijnlijk alles "perfect" gemaakt voor jou beeldscherm..

Opzetje voor je container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
body {
   text-align: center;
   margin: 0;
   padding: 0;
}

#container {
    margin: 0 auto;
    width: 800px;
    text-align: left;
    
}


Je moet dan gewoon een divje met id="container" gebruiken!
Ik denk dat je probleem dan al verholpen is.. Als je tenminste die rotzooi met "position : absolute" weg gedaan hebt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:57:00
Quote Anchor link
Ja je hebt gelijk dat had ik niet ik had id; layer..
nu heb ik het over gezet maar.. nu vallen alle div-tjes onder elkaar terwijl het juist de bedoeling was er 1 over de header te laten lopen..
is hier ook een oplossing voor?
en tevens is de tekst nu net te ver naar links en ziet er ook raar uit omdat de eerste letter door de border loopt..
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:31:
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..


nee wat we bedoelden is scherm resolutie,

ik heb 1400X1050 en alles is gecentreerd
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Ik heb op deze computer even elke resolutie geprobeerd maar bij allemaal staat de tekst te ver naar links.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Ja op het moment staat alles een tikkeltje naar links..
en krijg ik de div layer met het menu niet over de logo div layer heen..
is er een mogelijkheid deze over elkaar te krijgen.
wat de tekst betreft heb ik alle tekst ook gecentreerd dan valt het niet op ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Danny Koppel schreef op 12.04.2007 19:38:
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..

Alsof ik mezelf hoor praten ;-)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
haha ja iedereen moet het leren :P
ik heb nu beide layers een z-index nummer gegeven maar krijg ze niet over elkaar iemand een tip??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Opera ziet er niet echt gecentreerd uit... De tekst dan hè:p de layout is wel goed gecentreerd dan weet je dat:)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:08:00
Quote Anchor link
hmm vreemd terwijl ik alles als container heb ingegeven nu.. dus moet zich vanzelf aanpassen op de css van de layout :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Als ik de CSS zo bestudeer, lijkt het erop dat je in de designmodus van DreamWeaver hebt gewerkt. Daardoor zit je nu met een overkill aan CSS opgescheept.

Wat je wilt is echt niet zo vreselijk ingewikkeld, maar ik zou de raad van Danny opvolgen en met zijn eenvoudige opzetje beginnen en dat uitbouwen.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
hmm ok ik ben dus gewoon lekker aan het modderen :P
daar komt het op neer..
daar was ik al bang voor..
ik ga eens opnieuw beginnen misschien dat dat wil helpen..
bedankt en tot snel vermoed ik haha
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Hahaha, ja tot snel!

Een goede opzet is deze:

#container {
margin: 0px auto;
width: 800px;
}

div.wrapper {
padding: 10px;
}

en dan in je HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="container">
<div class="wrapper">
// hier je pagina, dus #header, #menu, #content, #footer enz
</div>
</div>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

12/04/2007 23:35:00
Quote Anchor link
nou... hier is het toch echt wel gecentreerd, gebruik anders <center></center>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Die is uit de prehistorie hoor. Centreren is opmaak, en dat doe je met CSS, niet met tags.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

13/04/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Goed ik heb een nieuwe template gepakt..
netjes alle css aangepast zodat het mijn styl word.
alles lijkt er goed uit te zien en is dus gelukt.
maar... als ik een rolover image maak en deze als link gebruik komt er een achtergrond vulling achter in het blauw terwijl ik deze groen wil hebben of helemaal niet
ik kom er niet achter wat ik nu aan moet passen.. laat ik de link weg blijft het blauw dus daar zit het hem niet in..dus bij deze vraag ik weer jullie hulp..



Edit: OPGELOST!!



dit is de code van mijn rolover link..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('contactrolover','','../design107/style/contact2.png',1)"><img src="../design107/style/contact1.png" alt="contact" width="81" height="24" border="0" id="contactrolover" /></a>


en hier mijn color css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
body
{ background: #FFFFFF url(back.png) repeat;
  color: #57696F;
}

blockquote
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#main
{ background: #FFFFFF url(main.png) repeat-y;
  color: #57696F;
}

#links, #footer
{ background: #1798E9 url(linkfoot.png);
  color: #FFFFFF;
  border-color: #57696F;
}

#links a, #footer a, #links a:hover, #footer a:hover
{ background: transparent;
  color: #FFFFFF;
}

#logo
{ background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat;
  color: #57696F;
  border-top-color: #57696F;
  border-bottom-color: ccff00;
}

#logo h2
{ background: transparent;
  color: #CCC;
}

h1
{ background: transparent;
  color: ccff00;
  border-color: #E1E1E1;
}

#menu
{ background: transparent;
  color: #57696F;
}

#menu li a
{ background: #76C9F8;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#menu li a:hover, #menu li a#selected, #menu li a#selected:hover
{ background: #ccff00;
  color: #FFFFFF;
}

#content, #column2, #column2 a
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #57696F;
}

#column2 a:hover
{ background: #FFFFFF;
  color: ccff00;
  border-color: ccff00;
}

.sidebaritem
{ background: #F9F9F9;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}

.sbilinks li a, .sidebaritem a
{ background: transparent url(link_arrow.png) no-repeat left center;
  color: #57696F;
}

.sbilinks li a:hover, .sidebaritem a:hover
{ background: transparent url(link_arrow_sel.png) no-repeat left center;
  color: ccff00;
}

input, textarea
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.