Tekst blijft niet gecentreerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:16:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb een webpagina gemaakt en als ik deze upload ziet hij er goed uit..
bekijk ik hem echter op mijn 15.4 inch breedbeeld scherm schiet alle tekst te ver naar links..
hoe kan dit en wat is daar aan te doen??

Bassment
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 22:37:06
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:22:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:23:00
Quote Anchor link
http://vandewaps.nl
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..
 
- SanThe -

- SanThe -

12/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:23:
als het goed is staat het op een normaal scherm nu recht..

Klopt. Dus nu even wachten totdat er phphulpers met een groot scherm langskomen. Heb ik niet helaas.
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Ik heb een groot scherm en bij mij staat het te ver naar links!
Ik zal even kijken..
PS: Ik gebruik Firefox!
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..
 
Danny K

Danny K

12/04/2007 19:38:00
Quote Anchor link
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..
Het makkelijkste is om een container te gebruiken..
Deze in het midden te zetten.. en dan alles hierin te plaatsen!
Let op: je naamgeving is nou niet echt duidelijk.. Dus misschien heb je dit al wel? Maar is het gewoon onduidelijk..

Nu heb je dus waarschijnlijk alles "perfect" gemaakt voor jou beeldscherm..

Opzetje voor je container:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
body {
   text-align: center;
   margin: 0;
   padding: 0;
}

#container {
    margin: 0 auto;
    width: 800px;
    text-align: left;
    
}


Je moet dan gewoon een divje met id="container" gebruiken!
Ik denk dat je probleem dan al verholpen is.. Als je tenminste die rotzooi met "position : absolute" weg gedaan hebt
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 19:57:00
Quote Anchor link
Ja je hebt gelijk dat had ik niet ik had id; layer..
nu heb ik het over gezet maar.. nu vallen alle div-tjes onder elkaar terwijl het juist de bedoeling was er 1 over de header te laten lopen..
is hier ook een oplossing voor?
en tevens is de tekst nu net te ver naar links en ziet er ook raar uit omdat de eerste letter door de border loopt..
 
Bart van der veen

bart van der veen

12/04/2007 20:08:00
Quote Anchor link
bassment schreef op 12.04.2007 19:31:
ja ik heb gewoon ie7 en dan staat het ook te ver naar links maar op mij 17 inch klopt het gewoon..


nee wat we bedoelden is scherm resolutie,

ik heb 1400X1050 en alles is gecentreerd
 
Robert -

Robert -

12/04/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Ik heb op deze computer even elke resolutie geprobeerd maar bij allemaal staat de tekst te ver naar links.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 20:30:00
Quote Anchor link
Ja op het moment staat alles een tikkeltje naar links..
en krijg ik de div layer met het menu niet over de logo div layer heen..
is er een mogelijkheid deze over elkaar te krijgen.
wat de tekst betreft heb ik alle tekst ook gecentreerd dan valt het niet op ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:04:00
Quote Anchor link
Danny Koppel schreef op 12.04.2007 19:38:
Waarom gebruikt iedereen "position: absolute" terwijl het helemaal niet nodig is..

Alsof ik mezelf hoor praten ;-)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:05:00
Quote Anchor link
haha ja iedereen moet het leren :P
ik heb nu beide layers een z-index nummer gegeven maar krijg ze niet over elkaar iemand een tip??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

12/04/2007 21:06:00
Quote Anchor link
Opera ziet er niet echt gecentreerd uit... De tekst dan hè:p de layout is wel goed gecentreerd dan weet je dat:)
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:08:00
Quote Anchor link
hmm vreemd terwijl ik alles als container heb ingegeven nu.. dus moet zich vanzelf aanpassen op de css van de layout :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Als ik de CSS zo bestudeer, lijkt het erop dat je in de designmodus van DreamWeaver hebt gewerkt. Daardoor zit je nu met een overkill aan CSS opgescheept.

Wat je wilt is echt niet zo vreselijk ingewikkeld, maar ik zou de raad van Danny opvolgen en met zijn eenvoudige opzetje beginnen en dat uitbouwen.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

12/04/2007 21:13:00
Quote Anchor link
hmm ok ik ben dus gewoon lekker aan het modderen :P
daar komt het op neer..
daar was ik al bang voor..
ik ga eens opnieuw beginnen misschien dat dat wil helpen..
bedankt en tot snel vermoed ik haha
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/04/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Hahaha, ja tot snel!

Een goede opzet is deze:

#container {
margin: 0px auto;
width: 800px;
}

div.wrapper {
padding: 10px;
}

en dan in je HTML:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<div id="container">
<div class="wrapper">
// hier je pagina, dus #header, #menu, #content, #footer enz
</div>
</div>
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

12/04/2007 23:35:00
Quote Anchor link
nou... hier is het toch echt wel gecentreerd, gebruik anders <center></center>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

13/04/2007 00:04:00
Quote Anchor link
Die is uit de prehistorie hoor. Centreren is opmaak, en dat doe je met CSS, niet met tags.
 
Bassment Rossen

bassment Rossen

13/04/2007 09:32:00
Quote Anchor link
Goed ik heb een nieuwe template gepakt..
netjes alle css aangepast zodat het mijn styl word.
alles lijkt er goed uit te zien en is dus gelukt.
maar... als ik een rolover image maak en deze als link gebruik komt er een achtergrond vulling achter in het blauw terwijl ik deze groen wil hebben of helemaal niet
ik kom er niet achter wat ik nu aan moet passen.. laat ik de link weg blijft het blauw dus daar zit het hem niet in..dus bij deze vraag ik weer jullie hulp..



Edit: OPGELOST!!



dit is de code van mijn rolover link..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('contactrolover','','../design107/style/contact2.png',1)"><img src="../design107/style/contact1.png" alt="contact" width="81" height="24" border="0" id="contactrolover" /></a>


en hier mijn color css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
body
{ background: #FFFFFF url(back.png) repeat;
  color: #57696F;
}

blockquote
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#main
{ background: #FFFFFF url(main.png) repeat-y;
  color: #57696F;
}

#links, #footer
{ background: #1798E9 url(linkfoot.png);
  color: #FFFFFF;
  border-color: #57696F;
}

#links a, #footer a, #links a:hover, #footer a:hover
{ background: transparent;
  color: #FFFFFF;
}

#logo
{ background: #FFFFFF url(logo.jpg) no-repeat;
  color: #57696F;
  border-top-color: #57696F;
  border-bottom-color: ccff00;
}

#logo h2
{ background: transparent;
  color: #CCC;
}

h1
{ background: transparent;
  color: ccff00;
  border-color: #E1E1E1;
}

#menu
{ background: transparent;
  color: #57696F;
}

#menu li a
{ background: #76C9F8;
  color: #57696F;
  border-color: ccff00;
}

#menu li a:hover, #menu li a#selected, #menu li a#selected:hover
{ background: #ccff00;
  color: #FFFFFF;
}

#content, #column2, #column2 a
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #57696F;
}

#column2 a:hover
{ background: #FFFFFF;
  color: ccff00;
  border-color: ccff00;
}

.sidebaritem
{ background: #F9F9F9;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}

.sbilinks li a, .sidebaritem a
{ background: transparent url(link_arrow.png) no-repeat left center;
  color: #57696F;
}

.sbilinks li a:hover, .sidebaritem a:hover
{ background: transparent url(link_arrow_sel.png) no-repeat left center;
  color: ccff00;
}

input, textarea
{ background: #FFFFFF;
  color: #57696F;
  border-color: #E1E1E1;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bassment Rossen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.