Tekst in bold weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

04/10/2008 23:30:00
Quote Anchor link
Ik kom er even niet meer uit

Hoe krijg ik de tekst die GET 'message' weergeeft in bold?
Normaal doe ik dat met de <strong> optie, maar krijg het niet voor elkaar
Alvast bedankt voor de hulp...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
marker.openInfoWindowHtml('<? echo  !isset($_GET['message']) ? Beverwijk' : $_GET['message'].'<br />'.$_GET['adres'].'<br />'.$_GET['woonplaats']; ?>
');
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:00:21
 

04/10/2008 23:32:00
Quote Anchor link
html bold
En om je de moeite te besparen en voordat je een oude gaat gebruiken: <strong>
(naja, dat boeit niet)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Marco

Marco

04/10/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Ik weet de codetags wel redelijk te gebruiken,maar om de een of andere reden wil het hier niet werken.

Vandaar dat ik het hier vraag...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/10/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
marker.openInfoWindowHtml('<?php
    echo (!isset($_GET['message']) ? ('Beverwijk') : ('<strong>' . $_GET['message'] . '</strong><br />'.$_GET['adres'].'<br />'.$_GET['woonplaats']);
    ?>
 
Marco

Marco

04/10/2008 23:44:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 04.10.2008 23:41:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
marker.openInfoWindowHtml('<?php
    echo (!isset($_GET['message']) ? ('Beverwijk') : ('<strong>' . $_GET['message'] . '</strong><br />'.$_GET['adres'].'<br />'.$_GET['woonplaats']);
    ?>


Dat had ik ook al geprobeerd...
Maardeze melding is dan het gevolg...

Parse error: syntax error, unexpected ';'
 

04/10/2008 23:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo (!isset($_GET['message'])) ? ('Beverwijk') : ('<strong>' . $_GET['message'] . '</strong><br />'.$_GET['adres'].'<br />'.$_GET['woonplaats']);
?>

) vergeten achter de isset
 
Marco

Marco

05/10/2008 00:06:00
Quote Anchor link
Dank je wel!!!

:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.