Tekst input veld blijft in midden en loopt door, breekt niet af.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Innovatieve, nauwkeurige Senior PHP Developer voor

Eind jaren ’90 is dit bedrijf opgericht. Ze hebben zich altijd beziggehouden met het ontwikkelen van software voor overheidsinstanties. Dit zijn instanties waaronder bijvoorbeeld ook onder andere : de belastingdienst, burgerszaken, verschillende bedrijven, notarissen, incassobureau’s en ook nog bewindvoerders. Momenteel tellen ze 20 medewerkers, waarvan 2/3 deel allemaal developers zijn. Doordat ze de enigste aanbieder van dit soort software op de markt zijn, groeien ze erg hard. Door de enorme groei, hebben ze dan ook concrete groeiplannen in het verschiet. Functie-omschrijving Het bedrijf wordt door allerlei instanties ingeschakeld. Tegenwoordig wordt alles digitaal geregeld en gezien de essentie van dit soort

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/10/2018 23:16:53
Quote Anchor link
Het beste is om de verwerkstap van een formulier in een apart stuk code of wellicht in een compleet apart bestand te stoppen. Na afloop van de verwerking van het formulier is het zaak dat je altijd ergens naar doorgestuurd wordt. Dit omdat anders de kans bestaat dat informatie dubbel wordt gePOST als je met behulp van de browser-historie voor- en achteruit gaat navigeren.

De verwerking valt in een aantal delen uiteen:
- validatie
- bepalen wat er vervolgens moet gebeuren:
* ofwel terug naar het formulier met foutmeldingen indien validatie mislukt
* ofwel data opslaan
- doorsturen naar een bedankpagina, een overzicht, of een andere pagina

De validatiestap omvat een laatste server side controle van de ingevulde gegevens om er (beter) verzekerd van te zijn dat er geen rotzooi de database in gaat.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/11/2018 02:35:38
 
Shyaak Rules

shyaak Rules

26/10/2018 23:26:19
Quote Anchor link
Hoi Dirk ik heb zojuist een mail naar je gestuurd
 

Pagina: « vorige 1 2Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.