Tekst verschijnen bij select wijzigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Koen Bressers

Koen Bressers

02/01/2006 13:01:00
Quote Anchor link
Hallo.

Ik ben op zoek naar een scriptje dat het volgende doet:

In een select worden objecten uit de database gehaald.

Je kiest er een en op het moment dat de select wordt gewijzigd, komt er onder de select het id van het object te staan (
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $row['id']; ?>
).

Dus: een select en als die gewijzigd wordt moet er aan de hand van de waarde van die select op dat moment iets onder komen te staan.

Is dit mogelijk, en zo ja heeft iemand hier een scriptje voor?

Groetjes,
Koen.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:02:48
 

02/01/2006 13:08:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.