Tekst verschijnt te hoog.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Tim Luigjes

Tim Luigjes

21/03/2008 19:05:00
Quote Anchor link
Ik ben nu bezig met een site met div en css.
het is een site met afbeeldingen.
Maar de tekst verschijnt te hoog in mijn navigatie bar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 12px;
    }
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header.gif');
}
    #content {
    text-align: center;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
padding: 10px;
background-image: url('images/content.gif');
}
    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
overflow: hidden;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer.gif');
color: #FFFFFF;
}


Dit is mijn css.

Hoe ik het verhelpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:52:40
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:09:00
Quote Anchor link
Ik kan uit je css niks opmaken dat je een navigatie bar opmaakt. We missen misschien wat css, maar sowieso een bergje html! ;)
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

21/03/2008 19:11:00
Quote Anchor link
excuses.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>My Site</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

</head>
<body>
<div id="container">
<div id="header">
<p>Tekst hier en daar</p>
</div>
<div id="content">
<p>Welkom op deze site<br />
Een klein testje</p>
</div>
<div id="footer">
</div>
</div>
</body>
</html>
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:13:00
Quote Anchor link
Wat versta jij onder een navigatie bar? Ik kan er helemaal niks uit opmaken.

Ik zie alleen

container
header
content
footer

Niks dat maar met menu of nav te maken heeft.

Edit:
Maar met padding of margin kan je normaal een hoop oplossen Het beste kan je beginnen met het volgende boven aan je css




Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
* {
padding: 0;
margin: 0;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

21/03/2008 19:15:00
Quote Anchor link
De header is eigenlijk de navigatie bar...
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

21/03/2008 19:22:00
Quote Anchor link
(sorry voor dubbelpost)

Beste Crispijn,

Dat werkt ook niet..
De tekst blijft gewoon het zelfde.
 
Crispijn -

Crispijn -

21/03/2008 19:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#header p {
    margin-top: 20px;
    }


beetje met deze waarde gaan spelen. Je kan ook padding gebruiken als je dat prettiger vindt.
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

21/03/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Crispijn,
Hartstikke bedankt :)
Het is gelukt.
Het is mijn 1e keer css met div ^^
Heel erg bedankt alsnog :)
 
Ferdi R

Ferdi R

21/03/2008 19:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#header p {
    line-height:20px;
}


Oh het is je al gelukt zie ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ferdi R
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.