tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »
Neville

Neville

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik zoek iets wat waarschijnlijk al bestaat. Alleen ik weet niet waaronder ik moet zoeken. Ik heb al verschillende namen geprobeert.

Ik zoek een script dat er op een bepaald vak als je op de link klikt, dat daar de tekst/afbeeldingen/tabellen opmaak komt van de pagina.
Zonder dat de hele pagina opnieuw moet inladen.

Ik had dit script wel eerst, maar na het opnieuw installeren van windows, ben ik het vergeten te backuppen
Hoop dat jullie weten wat ik bedoel en waar dat ik het kan vinden.

Groetjes Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:00:22
 
Jelmer -

Jelmer -

22/12/2006 16:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je het 'edit in place' principe?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wysiwyg editor?(dat je font, kleur, grootes etc kunt veranderen) bedoel je dat?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou de dingen eens gaan proberen. Maar ik weet niet ofdat dit het goede is dus ik zal het proberen nog een keer duidelijker uit te leggen.
Dit is op dit moment mijn site.
http://moviechaos.nl/

Nu wil ik dat als je bijvoorbeeld op de knop Downloads klikt, dat er dan op de plaats waar nu de trailers staat opgesteld, dat daar de dowloads komen te staan.
Zonder dat de rest van de pagina/layout helemaal opnieuw in moet laden.
En zo geld dat ook voor de andere pagina's
Hopelijk is dit ietsjes duidelijker

Groetjes
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
ZeRoDeaD schreef op 22.12.2006 17:36:
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)


Ik snap wel dat ik het in de html moet plaatsen enzo. Alleen ik snap alleen niet goed waar.
Zou u daar alstublieft wat meer uitleg over kunnen geven?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.