tekstkleur option value

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »
Bj?rn

Bj?rn

07/09/2008 10:58:00
Quote Anchor link
daar ben ik weer :)

ik heb de onderstaande tekst in mijn php-script staan, nu wil ik de tekstkleur van de option values wijzigen van zwart naar een andere kleur hoe kan ik dat doen??

// ter attentie van
echo '<tr><td>Ter attentie van *:</td></tr>';
echo '<tr><td>';
echo '<select name="ter_attentie_van">';
echo '<option value="Primera">Primera</option>';
echo '<option value="Postbank">Postbank</option>';
echo '<option value="Postkantoor">Postkantoor</option>';
echo '</select></td></tr>';

bijvoorbaat dank,
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 09:06:30
 
Bart Tuma

Bart Tuma

07/09/2008 11:10:00
Quote Anchor link
Zoiets bedoel je ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
//class aanmakenvoor overzicht...
<style>
// Een achtergrondskleur
.lichtgroen {
    background-color: #00FF99;
}

// een tekst kleur
.lichtgroen {
    color: #00FF99;
}
</style>

//De option krijgt een class mee.
<select name="postkantoor">
  <option class="lichtgroen" value="Adorp">Adrop</option>
  <option value="Leens">Leens</option>
  <option value="Sauwerd">Sauwerd</option>
</select>


Nu wordt het postkantoor in Adorp lichtgroen...

edit, even wat veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Tuma
 
Bj?rn

Bj?rn

07/09/2008 12:02:00
Quote Anchor link
Bart bedankt voor je reactie, maar ik krijg het op die manier niet voor elkaar. Ik zal hierbij de gehele script geven, ik wil dus de tekst welke ingetoets word door de bezoeker alsmede de tekst die geselecteerd word door option value een andere kleur geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<?
// geef e-mail adres op van ontvanger
$mail_ontv = "[email protected]";

// is niet 100% !!!
function checkmail($mail)
{

    $email_host = explode("@", $mail);
    $email_host = $email_host['1'];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);

    if ($email_resolved != $email_host && eregi("^[0-9a-z]([-_.~]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$mail))
        $valid = 1;

    return $valid;
}

 
// als er niet op submit is gedrukt, of als er wel op is gedrukt maar niet alles ingevoerd is
if (!$_POST['submit'] || $_POST['submit'] && (!$_POST['voornaam'] ||!$_POST['achternaam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))
{

    if ($_POST['submit'] && (!$_POST['voornaam'] ||!$_POST['achternaam'] || !$_POST['mail'] || !checkmail($_POST['mail']) || !$_POST['msggs'] || !$_POST['onderwerp']))  
    {

echo "<center><B><I>U bent &eacute;&eacute;n of meerdere verplichte velden in te vullen. Ook kan het zijn dat U een verkeerd e-mail adres heeft ingevuld.</I></B></center>";
    }


      
    // form + tabel
    echo "<table border=\"0\" cellspacing=\"0\" cellpadding=\"0\">";
    echo '<form method="POST" ACTION="' . $_SERVER['PHP_SELF'] . '?page=contact">';

    // aanhef
    echo '<tr><td><b>Aanhef *:</b></td></tr>
    <tr><td><input name="aanhef" type="radio" value="De heer" checked="checked" />De heer
    <input name="aanhef" type="radio" value="Mevrouw" />Mevrouw</td></tr>'
;

    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";

    // voornaam
    echo "<tr><td><b>Voornaam *:</b></td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"voornaam\" value=\"" . $_POST['voornaam'] . "\"></td></tr>";

    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";

    // achternaam
    echo "<tr><td><b>Achternaam *:</b></td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"achternaam\" value=\"" . $_POST['achternaam'] . "\"></td></tr>";
    
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";
      
    // mail
    echo "<tr><td><b>E-mailadres *:</b></td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"mail\" value=\"" . $_POST['mail'] . "\"></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";


    // ter attentie van
    echo '<tr><td><b>Ter attentie van *:</b></td></tr>';
    echo '<tr><td>';
    echo '<select name="ter_attentie_van">';
    echo '<option value="Primera">Primera</option>';
    echo '<option value="Postbank">Postbank</option>';
    echo '<option value="Postkantoor">Postkantoor</option>';
    echo '</select></td></tr>';


    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";


    // mail
    echo "<tr><td><b>Onderwerp *:</b></td></tr>";
    echo "<tr><td><input type=\"text\" name=\"onderwerp\" value=\"" . $_POST['onderwerp'] . "\"></td></tr>";

      
    // vraag of opmerking
    echo "<tr><td><b>Vraag of opmerking *:</b></b></font></td></tr>";
    echo "<tr><td><TEXTAREA name=\"msggs\" ROWS=\"6\" COLS=\"30\">" . htmlentities($_POST['msggs']) . "</TEXTAREA></td></tr>";
      
    // space
    echo "<tr><td>&nbsp;</td></tr>";


    // verplichte velden
    echo '<tr><td><h6>Velden met een * zijn verplicht</h6></td></tr>';


    // button
    echo "<tr><td><input type=\"reset\" name=\"reset\" value=\"Wissen\">"; echo "<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Formulier Versturen\"></tr></td>";
      
    // sluit form + tabel
    echo "</form>";
    echo "</table>";
    }

    // versturen naar
    else
    {      
    // set datum
    $datum = date("d.m.Y H:i");
      
    // set ip
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
      
$inhoud_mail .= "\n";
$inhoud_mail .= "=======================================================\n";
$inhoud_mail .= "                                                       \n";
$inhoud_mail .= "         - ingevulde contact formulier -        \n";
$inhoud_mail .= "                     - www.DOMEIN.nl -             \n";
$inhoud_mail .= "                                                       \n";
$inhoud_mail .= "=======================================================\n\n";

$inhoud_mail .= $_SERVER['SCRIPT_URI'] . "\n\n";

$inhoud_mail .= "Onderstaand wat U doorgegeven en/of gevraagd heeft: \n\n\n";
$inhoud_mail .= "Ter attentie van: " . $_POST['ter_attentie_van'] . "\n\n";
$inhoud_mail .= "Onderwerp: " . $_POST['onderwerp'] . "\n\n";
$inhoud_mail .= "Aanhef: " . $_POST['aanhef'] . "\n\n";
$inhoud_mail .= "Naam: " . $_POST['voornaam'] . ", " . $_POST['achternaam'] . "\n\n";
$inhoud_mail .= "E-mailadres: " . $_POST['mail'] . "\n\n";
$inhoud_mail .= "Vraag of opmerking:\n";
$inhoud_mail .= $_POST['msggs'] . "\n\n\n\n";


$inhoud_mail .= "=======================================================\n\n";
    
$inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het ip " . $ip . "\n\n";
      
$inhoud_mail .= "=======================================================\n\n";




    
    $headers = "From: " . $_POST['voornaam'] . " <" . $_POST['mail'] . ">";
    
    $headers = stripslashes($headers);
    $headers = str_replace("\n", "", $headers); // Verwijder \n
    $headers = str_replace("\r", "", $headers); // Verwijder \r
    $headers = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $headers)); // Slashes van quotes
    
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\n", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \n
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\r", "", $_POST['onderwerp']); // Verwijder \r
    $_POST['onderwerp'] = str_replace("\"", "\\\"", str_replace("\\", "\\\\", $_POST['onderwerp'])); // Slashes van quotes
    

 
    mail($mail_ontv, $onderwerp= Contactformulier, $inhoud_mail, "From: $voornaam, $achternaam <$mail>");
    mail($mail, $onderwerp= Contactformulier, $inhoud_mail,  "From: $voornaam, $achternaam <$mail_ontv>");







echo "<span style=\"color: #FF6900;\"><center><h3>Uw aanvraag is verstuurd</h3></center></span>";

echo "<center><p>Bedankt voor het insturen van uw aanvraag. <BR>We verwerken deze zo spoedig mogelijk</p></center>";

echo "<center><p>We zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie die we van U krijgen, uw mail adres verstrekken wij niet aan derden.</p></center>";

echo "<center><a class=\"main\" href='pagina.php?page=contact'>terug naar contactpagina</a></center>";

}

?>




bijvoorbaat dank,
 
Bart Tuma

Bart Tuma

07/09/2008 13:16:00
Quote Anchor link
Als je dit probeert:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<style>
select option {
    color: #00FF99;
}
</style>

<select name="postkantoor">
  <option value="Adorp">Adrop</option>
  <option value="Leens">Leens</option>
  <option value="Sauwerd">Sauwerd</option>
</select>
 
Bj?rn

Bj?rn

07/09/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Bart ik heb het er zoals hieronder tussen gezet maar nu krijg ik de volgende foutmelding:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /www/htdocs/gever/includes/contact.php on line 65



// ter attentie van
echo '<tr><td><b>Ter attentie van *:</b></td></tr>';
echo '<tr><td>';
<style>
select option {
color: #00FF99;
}
</style>

echo '<select name="ter_attentie_van">';
echo '<option value="Primera">Primera</option>';
echo '<option value="Postbank">Postbank</option>';
echo '<option value="Postkantoor">Postkantoor</option>';
echo '</select></td></tr>';



bedankt alvast,
 
- SanThe -

- SanThe -

07/09/2008 14:07:00
Quote Anchor link
Pas je script even aan en gebruik en tags om je code heen. Om php code zet je uiteraard dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
Gebruik je Afbeelding knop om dit te doen.

SanThe.

[Ontopic]
Je hebt twee keer echo en dan opeens html.
 
Bart Tuma

Bart Tuma

07/09/2008 14:16:00
Quote Anchor link
Net wat SanThe zegt;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style>
select option {
color: #00FF99;
}
</style>


dit is html, dit moet boven aan je index (o.i.d.) staan bijvoorbeeld tussen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<head>

</head>


Doe dat eens, en dan moet die het doen.
 
Bj?rn

Bj?rn

07/09/2008 15:19:00
Quote Anchor link
goededag wederom,

mijn website is voor mij gebouwd met een soort van "schil" waardoor het niet een enkele pagina is maar een site met pagina die ik gewoon kan editen met een programma waardoor die style/head etc voor mij zomaar niet zichtbaar zijn. Daarom kom ik er nu niet uit maar helaas.

bedankt voor jullie hulp maar ik moet het later maar weer proberen als mijn kennis van php etc goed is, ben nu alleen maar aan het knippen en plakken :).

greetz Björn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.