Tellen in formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gifo

Gifo

27/12/2005 09:31:00
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt waarbij mensen een item moeten kiezen waar een waarde aanhangt.
Deze waardes worden gelijk zichtbaar na het maken van een keuze door middel van het Dynamic Linked Dropdown menu (zie http://www.phphulp.nl/php/scripts/3/481/)

Nu wil ik dat de waardes automatisch opgeteld worden om te zien of deze een bepaalde maximum waarde niet overschrijden.
Heeft iemand enig idee hoe ik dit voor elkaar moet krijgen???
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 05:09:27
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2005 10:23:00
Quote Anchor link
Als je de velden die de waardes bevatten een id geeft kun je ze benaderen met document.getElementByID('veld_id') en daarna optellen.
 
Gifo

Gifo

27/12/2005 12:28:00
Quote Anchor link
Thanx,
Ik ga ermee aan de slag!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/12/2005 12:31:00
Quote Anchor link
Okee. Hier staat nog een online voorbeeld
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.