Teller achter de schermen voor refresh.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Milo S

Milo S

17/06/2010 13:35:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil voor een simpele chatbox (moet niet heel uitgebreid zijn maar wil eens kijken tot hoever ik kom) een tellertje mee laten lopen zodat als je op submit druk hij 5 seconden wacht en dan weer refresht geen nieuw bericht, weer refreshen...
Iemand een idee hoe ik zoiets kan verwezenlijken, heb nog nooit wat met javascript gedaan dus het word een leuke uitdaging.
Zouden jullie me wat tips kunnen geven hoe te beginnen?

Ik wil dit alles in een functie stoppen genaamd counter en dan beginnen met wat variabelen vast stellen zoiets dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
function counter(dateTime)
{
   // Declare the variables
    var time = new Date()
    var hours = time.getHours()
    var minutes = time.getMinutes()
    var seconds = time.getSeconds()
    
    if( dateTime + 5 == time )
    {
        // Refresh div...
    }    
}


Ben ik zo goed op weg of?...
Kunnen jullie me helpen?

Gr, milo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:12:50
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2010 13:41:08
Quote Anchor link
Gebruik setInterval.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.