Teller loopt door...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »
Niels

Niels

01/05/2006 23:54:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende probleem wat ik al eerder onder aandacht heb gebracht maar waar ik geen resultaten mee heb geboekt.

Om mijn pagina's in te richten maak ik gebruik van één standaard pagina (default.php). Deze pagina bevat alle links etc.. alleen op de plaats waar de informatie van de links komt (bijvoorbeeld foto's) staat een variable ($page) ge-include. Daarnaast heb ik een pagina die de variabele invult (bijvoorbeeld voor de pagina foto's heb ik foto.php en hierin krijgt de variabele $page de waarde van "inc_foto.php". Dan hebben we dus ook nog de pagina die de informatie zelf bevat. Dus bij dit voorbeeld alle foto's (dit is de pagina inc_foto.php).

Nu heb ik een teller script geschreven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php


$dag
= date("dmY");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

include("connectie.php");

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE ip = '".$ip."'";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$bekend = mysql_num_rows($result);


if($bekend == FALSE){

mysql_query("UPDATE katerkeetteller SET enkel = enkel + 1 ") or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
mysql_query("INSERT INTO katerkeetteller (ip) VALUES ('".$ip."')") or die("MySQL fout3: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

}
else{

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE id = 1";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$rij = mysql_fetch_array($result);

$totaal = $rij["totaal"];
$totaal++;

$query = "UPDATE katerkeetteller SET totaal = $totaal";
$result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
}




    if($rij["dag"] == $dag){
    
    $dagtotaal = $rij["dagtotaal"];
    $dagtotaal++;
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dagtotaal = $dagtotaal";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    

    
    }
else{
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dag = $dag, dagtotaal = 1";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
    }


?>


Deze include ik dus in de inc_home.php. Alleen het probleem is is dat hij maar blijft doortellen. Op welke link ik ook klik het totaal wordt steeds groter. Nu had ik al begrepen dat dit kwam omdat php de pagina steeds weer opnieuw include. Maar nu is mijn vraag. Hoe los ik dit probleem op.

Hopelijk heb ik mijn probleem voldoende toegelicht. Alvast bedankt.

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:46:53
 
S -

S -

02/05/2006 00:00:00
Quote Anchor link
Ehm, ik weet niet of het werkt, maar ff snel zou ik zeggen: maak een sessie, zet daar een waarde in.
Doe dit nadat je iets bij de teller hebt toegevoegd. Dus eerst teller+1, daarna meteen sessie aanmaken. Dan controlleer je met if() of de sessie bestaat, als die bestaat niet opnieuw teller+1, wanneer je de browser afsluit en opnieuw de site bezoekt zal hij controleren of er een sessie is. Die is er dan niet, en telt weer 1 op (teller+1).
 
- SanThe -

- SanThe -

02/05/2006 00:03:00
Quote Anchor link
Wat is er mis met je reeds lopende topic betreffende hetzelfde probleem en (bijna) dezelfde titel?

Het is volgens mij zeker niet de bedoeling dat je dan maar weer een nieuw topic start.

Als ik mod of admin was ging dit topic er direct weer uit.
 
Niels

Niels

02/05/2006 00:14:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat ik het vorige topic niet meer kan vinden. Dit komt mede omdat de zoekfunctie het zo goed doet op deze site. En ik vind dat het hier beter is uitgelegd.

Daarbij ben jij geen admin dus dat probleem is ook snel de wereld uit.

Even over mijn probleem. Volgens mij werkt het maar ik ga het nog even onderzoeken...
 
S -

S -

02/05/2006 00:20:00
Quote Anchor link
heb je het nou met een sessions gedaan?
of anders, hoor ik graag nog van je :).

Ik weet dat het niet mag;) maar ik post ook soms 2 dezelfde topics. Omdat niemand antwoord en je dus de hele tijd moet wachten en niet verder kan;) is soms frustrerend.
 
Niels

Niels

02/05/2006 00:22:00
Quote Anchor link
Ja, dat is inderdaad nog wel het meest vervelende.. als er weinig op gerageerd wordt. Maar met sessions is het iig zo dat hij niet steeds maar door loopt.

Alleen als ik mijn browser afsluit en weer opnieuw opstart komt mijn session niet te vervallen...
Enig idee hoe dit kan...
 
S -

S -

02/05/2006 01:19:00
Quote Anchor link
Hmm eigenlijk heb ik geen idee :| ik heb het namelijk nog nooit meegemaakt. Heb je alle browsers afgesloten?
 
Niels

Niels

02/05/2006 01:22:00
Quote Anchor link
Ja, alles... Ik werk btw met Maxthon. Een browser op basis van IE (www.maxthon.com).

Maar de meeste mensen werken toch met IE dus als hij het daar mar goed in doet :)
 
S -

S -

02/05/2006 03:51:00
Quote Anchor link
hmm dat is vreemd, ik dacht dat de levensduur van een session altijd stopte nadat je de browser afsloot. Tenzij je um daartoe dwong.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.