telnr controleren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

19/05/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Goedendag phprs

Ik heb geprobeerd een klein controle te bouwen om een telefoonnummer te controleren. maar faalde hierbij!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
        case T_TELNR:
            if(empty($inhoud) || !eregi('^[0-9-]{4})*-[0-9]{7}$', $inhoud)) {
                return false;
            }

            else{
                return true;
            }

            break;
?>


wat ik wil hebben:
dat je een net nr hebt, dash ertussen en dan de rest van de tel nr.
bv. 010-1234567

Dus als ik 0101234567 intoets en laat controleren moet ie een fout geven(false), maar als ik 010-1234567 dat ie het wel gewoon doet(true meegeeft).

maar met de code boven laat ie hem gewoon doorgaan, zelfs als er geen dash tussen zit(0101234567).
wie kan mij helpen, tnx :)

p.s. het geld alleen voor de telnr's binnen NL
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:45:51
 
Joshua

Joshua

19/05/2006 14:13:00
Quote Anchor link
misschien moet je die ! voor eregi weghalen?

en hij controleert nu trouwens ook op precies 4 cijfers voor de - (als ik het goed heb)

Ben verder niet echt een reg-ex expert! dus flame me niet als ik fout zit !
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
        case T_TELNR:
            if(empty($inhoud)) {
                return false;
            }

            elseif(eregi('^[0-9-]{4})*-[0-9]{7}$', $inhoud)){
              return true;
            }

            else{
                return false;
            }

            break;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Jelmer -

Jelmer -

19/05/2006 14:19:00
Quote Anchor link
Misschien de - in je regex escapen door er een \ voor te zetten. - heeft vast wel een of andere meta-betekenis. Verder heb je een ) in je regex staan, maar geen (. dus die lijkt mij ook een beetje overbodig.
 
Something Else

Something Else

19/05/2006 18:11:00
Quote Anchor link
@Joshua
! geprobeerd weg te halen, en sommige net nr's in NL zijn ook 4 cijferig :)

@jordy
hmm 0102134567 werkt nog steeds, inplaats van 010-1234567

@Jelmer
escapen gedaan en ')' weg gehaald etc.

Wil nie werken :(, wat doe ik fout :'(
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Komt ie wel in de case? Is $inhoud wel gevuld?
 
Something Else

Something Else

19/05/2006 19:03:00
Quote Anchor link
jawel, hij is gevuld
hmmm

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$inhoud
= "023-4256677";

if (eregi('(^[0-9-]{3}\-[0-9-]{7}$)', $inhoud) || eregi('(^[0-9-]{4}\-[0-9-]{6}$)', $inhoud)) {
    echo "OK, $inhoud matcht!";
}

else{
    echo "Oops, $inhoud matcht niet!";
}

?>


zo lijkt ie het wel te doen ;x(getest), later ff uitvoerig testen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 12:48:00
Quote Anchor link
k de code werkt, maar nu wil ik dat ie met een NUL(0) MOET beginnen. Dus het moet altijd 010,020 etc. Het mag dus niet met een 110 of 220 etc beginnen. Ik heb daar ook naar lopen zoeken, maar krijg het niet echt voor elkaar ;x.

iemand een idee? :)
tnx
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2006 13:11:00
Quote Anchor link
if(substr($tel, 0, 1) != "0")
{ echo 'fout';
}


Edit: Ik weet niks van eregi()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/05/2006 13:58:00
Quote Anchor link
Kijk HIER maar is :)
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:07:00
Quote Anchor link
@SanThe
Ik heb het liever in een eregi vandaar :D
tnx tho :D

@lissy
tnx, ik heb ook deze artikelen bekeken.

Ik heb het geprobeer zoals de artikel aangaf het te doen. Hun controleren naar de jaar, ik wilde het ook zo ongeveer proberen maar het lukte mij niet.

volgens mij zie ik iets gewoon over het hoofd!!

Wie kan mij helpen :)
tnx
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:17:00
Quote Anchor link
hmmz zo lijkt ie het te doen :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$inhoud
= "0234-256677";

if(empty($inhoud) || eregi('^(0){1}[0-9]{2}\-[0-9]{7}$', $inhoud) || eregi('^(0){1}[0-9]{3}\-[0-9-]{6}$', $inhoud)) {
    echo "$inhoud matcht<br />";
}

else{
    echo "Oops, $inhoud matcht niet<br />";
}

?>


;x
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2006 20:29:00
Quote Anchor link
if(empty($inhoud) || eregi('^,,,,,,,,,,,,

Dus als ie leeg is, is ie okee?
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:54:00
Quote Anchor link
nop dat was een controle op iets anders, ik maak een inschrijvings form vandaar. Ik heb gewoon ff de functie wat kleiner gemaakt, zodat het voor mij overzichtelijk is en voor de php'rs :D. Maar ik had dat er per ongeluk in gelaten vandaar. :x

empty($inhoud) kan men gewoon weg laten, is niet relevant voor de controle, was iets voor mij(voor alle duidelijkheid). :D:D

wil je dat wel behouden zet dan gewoon een '!' voor empty($inhoud), dan controleert ie waarschijnlijk :D.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.