Template engine, doen of niet doen?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Kees Schepers

kees Schepers

05/03/2012 19:44:25
Quote Anchor link
Uhm, je kunt een variabele printen op de volgende manieren in je view:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo $this->username;
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$this->username?>


Of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=~$this->username?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo ~$this->username
?>


Etc. Met een Zend view streamwrapper (Pike_View_stream) gaat een view altijd door deze 'wrapper' die met aardig complexe reguliere expressies langs de echo's gaat en alles standaard escaped met de Zend escape view helper. Wanneer je iets echo'd met een ~ teken ervoor dan krijg je de waarde raw.

Geniaal toch ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:58:58
 
Niels K

Niels K

05/03/2012 19:49:09
Quote Anchor link
Kees,

Zoiets heb ik hier ook draaien, werkelijk geweldig! :-)
 
Pim -

Pim -

09/03/2012 19:47:59
Quote Anchor link
Dus je hebt eigenlijk gewoon je eigen (lichte) gewildste template engine geschreven ;-)

Toevoeging op 09/03/2012 20:02:11:

Pim - op 09/03/2012 19:47:59:
Dus je hebt eigenlijk gewoon je eigen (lichte) template engine geschreven ;-)
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.