Template instellen geeft foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:11:10
Quote Anchor link
Ik wil een overzicht tonen van al mijn templates zodat de gebruiker een keuze kan maken en door te klikken op de screenshot moet de template worden geupdate in de database.

Probleem is dat ik voortdurend deze melding krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/pempnl/public_html/demosite/template.php on line 71


Zou iemand kunnen uitleggen wat ik fout doe of de code enigszins aanpassen voor me? Mogelijk dat mijn code ook korter en beter kan, mogelijk dat hier ook suggesties op kunnen worden gegeven:

http://www.plaatscode.be/142107/
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:06:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:15:59
Quote Anchor link
kan je de relevante code eens hier laten zien?
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:19:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] == $_POST['id_layout']){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['id_layout']."' where id='".$data['game_id']."'");

}


//Show all templates
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){



print <<<ENDHTML

<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="$query['id']">
<input type="image" name="template" src="$query['screenshot']" /></form>


ENDHTML
;
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:20:03
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik ervoor kiezen om <<< ENDHTML en die print weg te halen, en dit geheel buiten PHP-tags te laten.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:22:47
Quote Anchor link
Ok, dank je wel. Dat zal ik eens doen.

Maar betreft het updaten van de template? Enig idee waar dit fout gaat? Ik heb nu dit ervan gemaakt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] == $_POST['id_layout']){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['id_layout']."' where id='".$data['game_id']."'");

}


//Show all templates
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
?>


<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $query['id'];?>">
<input type="image" name="template" src="<?php echo $query['screenshot'];?>" /></form>

<?php } ?>


En de foutmelding is weg. Wel zie ik 3 lege images (klopt want ik heb 3 templates) maar de waardes blijven leeg voor de screenshot en id's.
Gewijzigd op 26/01/2013 13:25:49 door Enrique Gervaso
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:29:58
Quote Anchor link
Je gebruikt $query terwijl je de array van je data toch echt eerst met $gegeven benoemt.
Nog een goede tip: Kijk eens naar goede foutafhandeling....
Gewijzigd op 26/01/2013 13:30:26 door - Ariën -
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:33:34
Quote Anchor link
Dank je Aar, heb momenteel de oplossing gevonden:

Volgens mij zegt PHP dat je een object (van een klasse) aanspreekt als array.

Dus $id of $name is een object en geen array.

Thx!
Gewijzigd op 26/01/2013 13:37:36 door Enrique Gervaso
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:44:30
Quote Anchor link
Klopt ook, ik zou array's aanraden en dan de mysql_fetch_assoc() functie gebruiken.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:56:44
Quote Anchor link
Mmm, helaas te vroeg gejuicht.

Als ik nu op een image klik zou de template moeten worden ingesteld. Helaas blijft de regel Layout in de Games kolom voortdurend leeg.

Enig idee wat ik hier fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] != ''){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['$gegeven->id']."' where id='".$data['game_id']."'");
}


//Load all template information
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
?>


<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php echo $gegeven->name;?>" src="<?php echo $gegeven->screenshot;?>" /></form>

<?php } ?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:37:17
Quote Anchor link
$_POST['$gegeven->id'] zal waarschijnlijk $_POST[$gegeven->id] moeten zijn.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:43:38
Quote Anchor link
Nee helaas werkt dat ook niet. Met enige hulp heb ik nu de code wat overzichtelijker, maar nog steeds krijg ik de layout niet geupdate

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php $gegeven->name;?>" src="<?php $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:45:47
Quote Anchor link
$_POST['$gegeven->id'] zal waarschijnlijk $_POST[$gegeven->id] moeten zijn.

alles dat tussen '' en "" staat wordt gezien als tekst.

(behalve tussen "" gewonen variabelen als "$naam" maar dat is ook geen aanrader dus vergeten die handel. variabelen gewoon altijd buiten ""/'' plaatsen!

dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo 'mijn naam is: '.$naam."\n";

?>
Gewijzigd op 26/01/2013 14:48:07 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 14:46:07
Quote Anchor link
je echo'ed niks in je HTML?
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:49:37
Quote Anchor link
Hoe zou ik dat dan moeten doen? Als ik nu bv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $gegeven->id;?>


Plaats in het HTML deel dan zie ik wel 1,2 en 3 staan namelijk.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:52:41
Quote Anchor link
vanaf regel 5:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

?>


verander dit eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//We voeren een query uit.    
$query = "UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'";
    
echo $query;

mysql_query($query) or die (mysql_error());
}

?>


en zie het resultaat van je query-opbouw
Gewijzigd op 26/01/2013 14:53:21 door Frank Nietbelangrijk
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:57:10
Quote Anchor link
Er staat nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
UPDATE games SET layout='' WHERE id='1'
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/demosite/template.php on line 70
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:35:42
Quote Anchor link
Wat staat er vermeld als je dit uitvoert nadat je formulier is verstuurd?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<pre>".print_r($_POST,1)."</pre>";
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 15:36:22
Quote Anchor link
Okee je query (regel 1) ziet er wel okee uit..

je tweede regel geeft een foutmelding op regel 70 van jouw origineel php bestand dat zegt iets als:

De parameter $query is ongeldig. Met andere woorden de variabele heeft geen geldige inhoud. dit kan voorkomen als de query mislukt is. mysql_query() geeft dan FALSE terug, een waarde waar mysql_fetch_object() dan verder niets mee kan.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 15:52:23
Quote Anchor link
Wederom bedankt. Helaas krijg ik het toch niet voor elkaar om dit te fixen. Zou iemand mogelijk een correct voorbeeld van mijn script kunnen tonen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 16:08:07
Quote Anchor link
toon je script nog eens dat zou nog wel eens kunnen helpen :-)
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 16:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php




//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php $gegeven->name;?>" src="<?php $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.