Template instellen geeft foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Mark D

Mark D

26/01/2013 16:18:00
Quote Anchor link
Je vergeet zoals eerder gezegd bij het html formulier om waarden uit php te echoen, hierdoor zul je dus lege velden en niet bestaande plaatjes krijgen.

Vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $gegeven->id;?>
eens door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $gegeven->id;?>
en hetzelfde voor de $gegeven->name en de screenshot.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:18:02
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 16:22:18
Quote Anchor link
ook als ik dit wijzig hou ik hetzelfde probleem:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php




//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['echo $gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php echo $gegeven->name;?>" src="<?php echo $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 
Mark D

Mark D

26/01/2013 16:25:07
Quote Anchor link
Je hebt dit nu iets te veel toegepast, dit is niet de bedoeling in je mysql_query, daar was ik misschien niet helemaal duidelijk in. Probeer regel 10 eens te vervangen door dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST[$gegeven->id]."' WHERE id=".$data['game_id']) or die (mysql_error());


Mocht dat niet werken, laat dan even weten welke foutmeldingen je nu krijgt, of wat er precies niet goed gaat.
Gewijzigd op 26/01/2013 16:26:23 door Mark D
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 17:14:13
Quote Anchor link
Ah ok, ik heb nu ook regel 10 aangepast. Ik krijg nu geen foutmeldingen, maar na het klikken op een image (in de HTML source code zie ik ook dat de values 1, 2 of 3 zijn) gebeurt er nog niets.

Alles wordt dus goed geladen alleen het updaten naar de database werkt niet om de een of andere reden.
 
Mark D

Mark D

26/01/2013 17:19:06
Quote Anchor link
Wat zou je verwachten dan? Klikken op het plaatje zou ook niks moeten doen omdat het formulier dan niet wordt verzonden. Of begrijp ik nu verkeerd wat je wilt bereiken? Anders zou je eens een verzendbutton moeten toevoegen aan je formulier.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 17:27:03
Quote Anchor link
Nee wat ik wil is dat bij het klikken op het plaatje de database wordt geupdate naar het nieuwe value.
 
Mark D

Mark D

26/01/2013 17:34:31
Quote Anchor link
Je probleem zit dan in het feit dat je formulier niet wordt verzonden zodra je op een plaatje klikt, en daarom wordt je $_POST['template'] nooit geset. Dit kun je oplossen door een action attribuut toe te voegen aan je formuliertje, dus <form method="POST"> wordt dan <form method="POST" action="je_pagina.php">, of makkelijker: <form method="POST" action="#">, wat als action de huidige pagina gebruikt. Of die hashtag in alle browsers wordt ondersteunt (met name kleinere) weet ik niet.

Edit: daarnaast heb je ook 2 velden in je formulier met dezelfde naam, dit kan misschien ook problemen geven.
Gewijzigd op 26/01/2013 17:35:59 door Mark D
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 17:42:21
Quote Anchor link
Dank je Mark, ik heb nu de post # toegevoegd en de dubbele naam gewijzigd. Helaas update de database nog steeds niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST[$gegeven->id]."' WHERE id=".$data['game_id']) or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST" action="#">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="templateimage" alt="<?php echo $gegeven->name;?>" src="<?php echo $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 
Mark D

Mark D

26/01/2013 18:01:19
Quote Anchor link
Dan zal er een foutje zitten in de logica. Bijvoorbeeld, waarom if (!isset($_POST['template']))? Wil je niet juist iets uitvoeren als het formulier wel is verzonden en dus zonder uitroepteken? Verder, waar wordt $_POST[$gegeven->id] geset? Je variabele waarin het id staat heet $_POST['template'], er even vanuitgaande dat dit het enige stukje relevante code is.
Gewijzigd op 26/01/2013 18:06:17 door Mark D
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 19:24:42
Quote Anchor link
Dank je wel. Eindelijk (bijna een halve dag later :) ) is het gelukt.

Resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if($_POST['template'] != "")
mysql_query("UPDATE `games` SET `layout`='".$_POST['template']."' WHERE `id`='".$data[game_id]."'");

//Laad template gegevens.
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST" action="#">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="templateimage" alt="<?php echo $gegeven->name;?>" src="<?php echo $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 
Mark D

Mark D

26/01/2013 19:55:21
Quote Anchor link
Goed om te horen :)

Nog 1 opmerking: in regel 4 heb je staan: $data[game_id]. Een array index moet je, als het geen getal is, omsluiten door enkele of dubbele quotes, dus zo: $data['game_id']. Misschien dat dat een probleem in de toekomst oplost ;)
 
Victor -

Victor -

02/02/2013 11:57:40
Quote Anchor link
Waar haal je die $gegeven->id op regel tien vandaan?
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

02/02/2013 13:23:42
Quote Anchor link
Uit een include config.php bestand.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.