Template instellen geeft foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:11:10
Quote Anchor link
Ik wil een overzicht tonen van al mijn templates zodat de gebruiker een keuze kan maken en door te klikken op de screenshot moet de template worden geupdate in de database.

Probleem is dat ik voortdurend deze melding krijg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/pempnl/public_html/demosite/template.php on line 71


Zou iemand kunnen uitleggen wat ik fout doe of de code enigszins aanpassen voor me? Mogelijk dat mijn code ook korter en beter kan, mogelijk dat hier ook suggesties op kunnen worden gegeven:

http://www.plaatscode.be/142107/
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:39:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:15:59
Quote Anchor link
kan je de relevante code eens hier laten zien?
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:19:03
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] == $_POST['id_layout']){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['id_layout']."' where id='".$data['game_id']."'");

}


//Show all templates
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){



print <<<ENDHTML

<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="$query['id']">
<input type="image" name="template" src="$query['screenshot']" /></form>


ENDHTML
;
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:20:03
Quote Anchor link
Persoonlijk zou ik ervoor kiezen om <<< ENDHTML en die print weg te halen, en dit geheel buiten PHP-tags te laten.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:22:47
Quote Anchor link
Ok, dank je wel. Dat zal ik eens doen.

Maar betreft het updaten van de template? Enig idee waar dit fout gaat? Ik heb nu dit ervan gemaakt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] == $_POST['id_layout']){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['id_layout']."' where id='".$data['game_id']."'");

}


//Show all templates
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
?>


<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $query['id'];?>">
<input type="image" name="template" src="<?php echo $query['screenshot'];?>" /></form>

<?php } ?>


En de foutmelding is weg. Wel zie ik 3 lege images (klopt want ik heb 3 templates) maar de waardes blijven leeg voor de screenshot en id's.
Gewijzigd op 26/01/2013 13:25:49 door Enrique Gervaso
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:29:58
Quote Anchor link
Je gebruikt $query terwijl je de array van je data toch echt eerst met $gegeven benoemt.
Nog een goede tip: Kijk eens naar goede foutafhandeling....
Gewijzigd op 26/01/2013 13:30:26 door - Ariën -
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:33:34
Quote Anchor link
Dank je Aar, heb momenteel de oplossing gevonden:

Volgens mij zegt PHP dat je een object (van een klasse) aanspreekt als array.

Dus $id of $name is een object en geen array.

Thx!
Gewijzigd op 26/01/2013 13:37:36 door Enrique Gervaso
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 13:44:30
Quote Anchor link
Klopt ook, ik zou array's aanraden en dan de mysql_fetch_assoc() functie gebruiken.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 13:56:44
Quote Anchor link
Mmm, helaas te vroeg gejuicht.

Als ik nu op een image klik zou de template moeten worden ingesteld. Helaas blijft de regel Layout in de Games kolom voortdurend leeg.

Enig idee wat ik hier fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//Update template choice
    if($_POST['template'] != ''){
    mysql_query("update games set layout='".$_POST['$gegeven->id']."' where id='".$data['game_id']."'");
}


//Load all template information
$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000")or die(mysql_error());
WHILE($gegeven = mysql_fetch_object($query)){
?>


<form method="POST"><input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php echo $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php echo $gegeven->name;?>" src="<?php echo $gegeven->screenshot;?>" /></form>

<?php } ?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:37:17
Quote Anchor link
$_POST['$gegeven->id'] zal waarschijnlijk $_POST[$gegeven->id] moeten zijn.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:43:38
Quote Anchor link
Nee helaas werkt dat ook niet. Met enige hulp heb ik nu de code wat overzichtelijker, maar nog steeds krijg ik de layout niet geupdate

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php $gegeven->name;?>" src="<?php $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:45:47
Quote Anchor link
$_POST['$gegeven->id'] zal waarschijnlijk $_POST[$gegeven->id] moeten zijn.

alles dat tussen '' en "" staat wordt gezien als tekst.

(behalve tussen "" gewonen variabelen als "$naam" maar dat is ook geen aanrader dus vergeten die handel. variabelen gewoon altijd buiten ""/'' plaatsen!

dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo 'mijn naam is: '.$naam."\n";

?>
Gewijzigd op 26/01/2013 14:48:07 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 14:46:07
Quote Anchor link
je echo'ed niks in je HTML?
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:49:37
Quote Anchor link
Hoe zou ik dat dan moeten doen? Als ik nu bv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $gegeven->id;?>


Plaats in het HTML deel dan zie ik wel 1,2 en 3 staan namelijk.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 14:52:41
Quote Anchor link
vanaf regel 5:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

?>


verander dit eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
//We voeren een query uit.    
$query = "UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'";
    
echo $query;

mysql_query($query) or die (mysql_error());
}

?>


en zie het resultaat van je query-opbouw
Gewijzigd op 26/01/2013 14:53:21 door Frank Nietbelangrijk
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 14:57:10
Quote Anchor link
Er staat nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
UPDATE games SET layout='' WHERE id='1'
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/public_html/demosite/template.php on line 70
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/01/2013 15:35:42
Quote Anchor link
Wat staat er vermeld als je dit uitvoert nadat je formulier is verstuurd?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<pre>".print_r($_POST,1)."</pre>";
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 15:36:22
Quote Anchor link
Okee je query (regel 1) ziet er wel okee uit..

je tweede regel geeft een foutmelding op regel 70 van jouw origineel php bestand dat zegt iets als:

De parameter $query is ongeldig. Met andere woorden de variabele heeft geen geldige inhoud. dit kan voorkomen als de query mislukt is. mysql_query() geeft dan FALSE terug, een waarde waar mysql_fetch_object() dan verder niets mee kan.
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 15:52:23
Quote Anchor link
Wederom bedankt. Helaas krijg ik het toch niet voor elkaar om dit te fixen. Zou iemand mogelijk een correct voorbeeld van mijn script kunnen tonen?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

26/01/2013 16:08:07
Quote Anchor link
toon je script nog eens dat zou nog wel eens kunnen helpen :-)
 
Enrique Gervaso

Enrique Gervaso

26/01/2013 16:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php




//Indien $_POST template geen waarde heeft.
if(!isset($_POST['template']))
{

//We voeren een query uit.    
mysql_query("UPDATE games SET layout='".$_POST['$gegeven->id']."' WHERE id='".$data['game_id']."'") or die (mysql_error());
}

$query = mysql_query("SELECT `name`,`screenshot`,`id` FROM `templates` WHERE `id`!='".$iId."' ORDER BY `id` DESC LIMIT 0,1000") or die(mysql_error());

//Beginnen met de while loop.
while($gegeven = mysql_fetch_object($query))
{

?>


<!-- Beginnen met een formulier. -->
<form method="POST">
<input type="hidden" name="template" id="sel" value="<?php $gegeven->id;?>">
<input type="image" name="template" alt="<?php $gegeven->name;?>" src="<?php $gegeven->screenshot;?>" />
</form>
<!-- Hier eindigen we het formulier. -->

<?php
} //While loop afsluiten
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.