Template METEEN wijzigen na een query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informatie Analist - Defensie

Informatie Analist - Defensie Functiebeschrijving: Bescherming van onze Nederlandse grenzen. Internationaal bijdragen aan vrede en veiligheid. Steun bij rampen. Drie uitdagingen waar Defensie voor staat. Dreigingen veranderen voortdurend, zijn lastig te voorspellen en vragen een flexibele, adaptieve krijgsmacht. CGI draagt bij aan deze ambitie. Dit doet CGI door proactief nieuwe technologieën te ontwikkelen, aan innovatieve projecten deel te nemen, en door het leveren van professionals aan de defensiesector. Een wendbare, technologisch hoogwaardige organisatie kan niet zonder een daarbij passende bedrijfsvoering en adequate informatievoorziening. Om Defensie hierin te ondersteunen is CGI op zoek naar een ervaren en gepassioneerde Informatie Analist. Wat

Bekijk vacature »

Snake

Snake

14/04/2009 19:12:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om de template, wat vóór het query gedeelte komt, meteen te wijzigen nadat deze query is ingesteld.
Bijvoorbeeld ik heb bovenaan een template, en in het midden een pagina die included wordt. Dan zorg ik voor een query, maar pas nadat de volgende pagina geladen is, wordt dit weergegeven in de statusbalk.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/01/2022 08:18:27
 
Han eev

Han eev

14/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Je hebt dan 2 opties.
1. Je laat de pagina direct refreshen nadat de query is uitgevoerd
2. Je gaat een deel van de pagina refreshen met AJAX

Kies maar uit :)
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Of je handelt eerst alles af en geeft dan pas de output.
 
Snake

Snake

14/04/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Heey.
Ik heb het al! Heilige TemplateLite is mijn redding! (a)

Deze defineert variabelen nadat er een ob_start + include is geweest voordat de variabelen aangemaakt waren, maar toch vooraan in de pagina meteen geprint worden. Zo kan ik dus vooraf elke variabele een waarde geven, zodat die netjes in het statusbalkje bovenaan komt te staan.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.