Template variables

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 22:42:59
Quote Anchor link
Hey!

Ik kon even niet de goede naam verzinnen voor dit topic,
maar ik ben echt al best lang opzoek naar een script voor
het maken van templates. Ik heb namelijk ooit gezien dat je
de tekens { en } kan gebruiken om een bepaalde content te laden.

Bij cutenews is het mogelijk om via het beheerpaneel een layout
voor je nieuws bericht in te vullen en dan moet je door middel van
{shortmessage} bijvoorbeeld aangeven waar in die layout(html) het korte
bericht moet komen. Is dit gewoon met define gedaan ofzo?

Bij voorbaat dank!

Groetjes,
Mik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:52:28
 

02/02/2011 22:50:23
Quote Anchor link
Sloop de code open.
Dan leer je er ook nog wat van.
Er zijn verschillende mogelijkheden.
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:31:52
Quote Anchor link
Heb ik al vele malen gedaan helaas zonder resultaat.
Het systeem is zo ongelofelijk groot en totaal anders
gescript dan ik daadwerkelijk zelf doe, dus het is vrij
moeilijk voor mij. Maar ik zal nog even een keer gaan graaien
in die codes voor de zekerheid, mocht het niet lukken, zal ik
het nogmaals vragen.
 

02/02/2011 23:43:07
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php // Kleurtjes
 $output = str_replace("{title}", $news_arr[2], $template_full);
                        $output = str_replace("{date}", date($config_timestamp_active, $news_arr[0]), $output);
                        $output = str_replace("{author}", $my_author, $output);
                        $output = str_replace("{short-story}", $news_arr[3], $output);
                        $output = str_replace("{full-story}", $news_arr[4], $output);
                if($news_arr[5] != ""){$output = str_replace("{avatar}", "<img alt=\"\" src=\"$news_arr[5]\" style=\"border: none;\" />", $output); }
                else{ $output = str_replace("{avatar}", "", $output); }
                        $output = str_replace("{avatar-url}", "$news_arr[5]", $output);
                        $output = str_replace("{comments-num}", countComments($news_arr[0], $archive), $output);
                        $output = str_replace("{category}", catid2name($news_arr[6]), $output);
                        $output = str_replace("{category-id}", $news_arr[6], $output);
                        if($cat_icon[$news_arr[6]] != ""){ $output = str_replace("{category-icon}", "<img style=\"border: none;\" alt=\"".$cat[$news_arr[6]]." icon\" src=\"".$cat_icon[$news_arr[6]]."\" />", $output); }
                        else{ $output = str_replace("{category-icon}", "", $output); }


?>

Dat komt uit cutenews. Bestands show.inc.php of shows.inc.php, zoiets.
Zij doen dus gewoon een str_replace.
(Cutenews is echt vies gescript.)
 
Mik PHP

Mik PHP

02/02/2011 23:52:45
Quote Anchor link
Kijk aan hartelijk bedankt.. Ja misschien dat ik het daarom niet snap!
Ik hoor het trouwens wel vaker, gebruik het gelukkig ook niet meer. Maar goed.

Nog even een vraag:

In google chrome is er een heel irritant probleem, ik weet ook niet of hier een oplossing voor is, want op google kan ik er niks over vinden.

Bij mijn loginveld is de achtergrond donker grijs. De achtergrond van het tekstfieldje is transparent gemaakt. Maar als google een wachtwoord opslaat en je vult het in, dan zal google dus het wachtwoord verder invullen. Alleen nu word het hele veldje wit/geel achtig.

zie deze screenshot

Enig idee hoe ik dit weg krijg? Want het is nogal irritant aangezien mijn tekst
in het tekstfieldje wit is.
Gewijzigd op 02/02/2011 23:53:21 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen flauw idee. Ik denk dat het niet mogelijk is. Opera die plaatst gewoon een kader om de velden heen.
Het is ook een eigenschap van de browser, meestal kan je die niet stylen (html5 validate dingen kan je wel weer stylen, dit zijn html eigenschappen, geen browser eigenschappen, browsers hebben gewoon een bepaalde style meegekregen).
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:12:52
Quote Anchor link
Echt weer zo een fout van chrome.. De enige oplossing die ik wist is
autocomplete="off" tussen de <form /> tags zetten.. Het helpt wel, maar irritant
als je slecht bent in wachtwoorden onthouden.
Gewijzigd op 03/02/2011 00:13:01 door Mik PHP
 

03/02/2011 00:14:53
 
Mik PHP

Mik PHP

03/02/2011 00:23:17
Quote Anchor link
Het stuk jQuery
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<script type="text/javascript">
if (navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf("chrome") >= 0) {
    $(window).load(function(){
        $('input:-webkit-autofill').each(function(){
            var text = $(this).val();
            var name = $(this).attr('name');
            $(this).after(this.outerHTML).remove();
            $('input[name=' + name + ']').val(text);
        });
    });
}
</script>

heb ik al geprobeerd, zonder resultaat. En als ik in de css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input:-webkit-autofill {
    background: none;
}

zet werkt het ook niet..
Gewijzigd op 03/02/2011 00:30:51 door Mik PHP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.