template.php laden in class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

S -

S -

07/02/2012 13:30:01
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een class. Dit gaat allemaal prima, maar ik wil dat de class 'template' files laadt zodat ik php en html grotendeels gescheiden kan houden. Nu vraag ik me af wat de beste manier is om een template.php file in een class te laden. In deze template file moet dan iets komen te staan zoals:

<h1>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $this->title; ?>
</h1>

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:11:54
 
Cees S

Cees S

07/02/2012 13:37:29
 
S -

S -

07/02/2012 15:21:36
Quote Anchor link


Interessant, ik moet dit echter een andere keer uit proberen. Ik zie dat er gebruik wordt gemaakt van gewoon een include. In feite is het dus gewoon een geavanceerde hiervan?

Wat als ik meerdere keren dezelfde template moet hebben, moet ik die dan meerdere keren invoegen met include?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.