Terugsturen naar selectiefunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jovank vank

jovank vank

16/12/2010 07:39:49
Quote Anchor link
Ik heb een form met een radio-lijst van keuzes. Als je een radio aanklikt kan je dat item verwijderen. On submit chekck ik met
Quote:
(confirm('Weet u zeker dat u deze ruil wilt verwijderen?'))

of men dit echt wel wil. Als hier negatief op wordt geantwoord stuur ik de focus terug op de verwijder-knop van het form en return false. Maar dat gebeurt niet. de actie wordt gewoon uitgevoerd! Kan iemand me vertellen waarom?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:47:09
 
Tim Fendt

Tim Fendt

16/12/2010 08:59:32
Quote Anchor link
zonder code is dit natuurlijk giswerk...
 
Jovank vank

jovank vank

16/12/2010 18:45:59
Quote Anchor link
Tim Fendt op 16/12/2010 08:59:32:
zonder code is dit natuurlijk giswerk...

Hieronder de code uit de script sectie:
Quote:
function check_vraagvrw(form){
if (confirm('Weet u zeker dat u deze ruil wilt verwijderen?'))
{return true;}
else
{vraagvrw.keuzeknop.focus();
return false;}
}
Gewijzigd op 16/12/2010 18:47:45 door jovank vank
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.