Teskt uit database automatisch op de website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Andre vredeveld

andre vredeveld

10/04/2013 11:42:13
Quote Anchor link
Hallo

Ik ben opzoek naar een script die automatisch als er tekst in de database staat om die te laten zien op mij website
Net zo iets als bij facebook

Wie kan mij in de goede richting helpen

M.v.g.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:44:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/04/2013 11:52:57
Quote Anchor link
Dat kan je toch met mysql(i)_query(), mysql(i)_fetch_assoc() en een SELECT-query doen?
Niet zo heel lastig.

Ik snap alleen je link met facebook niet? Bedoel je dat hij het op een speciale manier moet tonen?
Gewijzigd op 10/04/2013 11:54:12 door - Ariën -
 
Andre vredeveld

andre vredeveld

10/04/2013 12:17:05
Quote Anchor link
Beste

Als er iets in de database komt dan moet hin dat zo mooi laten zien alz bij facebook.
Zonder dat hij de pagina gaat refreshen

Ik zou niet weten in eelke richting ik moet zoeken

M.v.g

Toevoeging op 10/04/2013 12:17:56:

Beste

Als er iets in de database komt dan moet hin dat zo mooi laten zien alz bij facebook.
Zonder dat hij de pagina gaat refreshen

Ik zou niet weten in eelke richting ik moet zoeken

M.v.g
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/04/2013 12:19:02
Quote Anchor link
Dan moet je naar AJAX en setinterval() (JavaScript) kijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.