Test aub! Kartfoto.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »
Shakes

Shakes

14/10/2006 14:20:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een nieuwe site gemaakt - aansluiten bij een site al bestaat, dit is het fotoboek.

Geregistreerde gebruikers kunnen makkelijk meerdere foto's uploaden. Ze dienen eerst een competitie te kiezen (uit een selectbox) en dan een passende naam te geven (bijv race1). Dan kan men op eenvoudige wijze meerdere foto's tegelijk uploaden. De foto's worden in een map geplaatst op basis van competitie en omschrijving (is de naam van de map). Ook worden er automatisch thumbs van gemaakt en wordt er een watermerk op de grote foto gezet.

Het fotoboek kijkt welke mappen er bestaan in de hoofddirectory en maakt dan een link naar het fotoalbum dat weer is onderverdeeld in submappen die ook weer getoond worden.

Momenteel hoef je nog niet geregistreerd te zijn om foto's te uploaden - wel is het aantal foto's nu gelimiteerd tot 5.

Links staan nu nog de laatste 5 geuploade foto's. Zelf vind ik het eigenlijk niet bepaald mooi, dus waarschijnlijk ga ik dat verwijderen.

Tips, suggesties maar vooral bugs hoor ik graag!
De site: http://www.kartfoto.nl
Instructies: http://www.kartfoto.nl/?p=help
Het fotoalbum: http://www.kartfoto.nl/?p=fotoalbum
Foto's uploaden: http://www.kartfoto.nl/?p=uploaden

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Shakes
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 20:17:17
 
Shakes

Shakes

14/10/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Ok - een foutje zelf ontdekt. Dacht het al opgelost te hebben maar bij de laatste foto uit een serie gaat er iets fout. Als het fotonr gelijk is aan het aantal foto's in de map doet hij het niet goed. Ben nu bezig met dat op te lossen.

Argh - nu is het probleem omgedraaid. Nu doet alleen de laatste het :o
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Shakes
 
Vdleije .

vdleije .

14/10/2006 14:35:00
 
Arian Stolwijk

Arian Stolwijk

14/10/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Als je op de foto's links klikt, doet hij het bij mij niet
 
Shakes

Shakes

14/10/2006 14:47:00
Quote Anchor link
Thanks,

vdleije - klopt er zat een foutje. Bij het kijken voor Imagesize keek ik perongelijk naar het verkeerde plaatje... Dus bij de laatste foto werd het verwezen naar een niet bestaand plaatje dus bij hoogte/breedte bepalen ging er dus ook iets fout - daarom werd width/height 1px. Is nu opgelost!

Arjan,
Klopt, zie het nu ook. Dit is echter alleen bij de bovenste 2. Waarom? Geen idee! Maar het wordt anders verwerkt dan het normale fotoalbum... Geen idee waarom hij er eentje wel doet en de andere niet.

Nog even gekeken maar het op het moment geen idee waarom bij de thumbs links niet alles goed wordt verwezen. Goede reden om het weg te halen ;). Ik kijk of er een fotonr of fotoid staat (fotonr gewoon fotoalbum - fotoid voor thumbs links). Hij doet het bij de onderste 3 maar niet bij de bovenste 2 terwijl de links hetzelfde zijn (er staat dus een fotoid) maar hij 'Get' hem niet om de een of andere vage reden!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Shakes
 
ArendJan

ArendJan

14/10/2006 15:05:00
Quote Anchor link
Ik vind de layout nogal saai. En de header is gewoon lelijk....
 
Shakes

Shakes

14/10/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Ik vind simpel mooi, beide is simpel dus dat vind ik mooi. Niet iedereen houdt van een artistiek hoogstandje, maar eigenlijk waren mijn vragen daar niet op gericht maar op het gemak en eventuele bugs.
 
Marien xD

Marien xD

14/10/2006 16:16:00
Quote Anchor link
Het lijkt mij een omgebouwde versie van Arjans fotoalbum (nix mis mee) maar er klopt iets niet aan het album. Voor mij is er geen duidelijke navigatie. Ik ben dus ook uitgekeken na 3 foto's. Ook al zijn de foto's erg gaaf, mooi enz als het fotoalbum niet deugt stoot je al veel bezoekers af... Verder kloppen ook de laatste foto's niet.

Verder is de site erg saai zoals hiervoor ook al is gezegd. Blijf kritisch kijken naar jezelf...
 
Shakes

Shakes

14/10/2006 16:32:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je qua duidelijke navigatie? Een navigatie bar bovenin misschien? Dus met de directory zodat je makkelijk terug kan?

Laatste fotos kloppen niet?
 
Shakes

Shakes

15/10/2006 19:29:00
Quote Anchor link
Vanwege de lovende kritieken:
http://www.kartfoto.nl/temp/

Een nieuwe (doch nog steeds simpele) lay-out. Code is er nog niet in verwerkt...
 
Legolas

Legolas

15/10/2006 19:34:00
Quote Anchor link
Je toont de foto's ge resized door middel van de img tag, daardoor worden je pagina's nogal sloom hier, je kan dan beter of een verkleinde versie of volledige grote tonen. (Ik ben voor verkleinde versie met javascript popup van de volledige, met onblur="window.close();" op de popup)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/10/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Ik zou het logo met de titeltekst niet meer zo doen. Een beveled effect met een schaduw doet inmiddels een beetje ouderwets aan.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

15/10/2006 20:08:00
Quote Anchor link
Ik vind het een leuk geheel. De Header mag echter wel levendiger. zoek anders een stukje asfalt met strepen? Of zit dat niet op een kartbaan?
 
Shakes

Shakes

15/10/2006 20:13:00
Quote Anchor link
Op asfalt zitten over het algemeen geen strepen :)

Mjah, Jan - helemaal mee eens maar ik ben zo creatief als een bruine banaan. Er komt denk ik nog wel een betere header maar ja... ben niet bepaald creatief. Mocht iemand zich geroepen voelen? Graag =)

Legolas, dat is slechts bij individuele foto's. Anders moet ik van alles twee thumbs maken. Er is nu een kleine thumbnail (200x150 ofzo) en de echte foto. Een plaatje laden, wat voor grootte dan ook, maakt toch niet zoveel uit?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/10/2006 20:19:00
Quote Anchor link
Die letters van je header lijken op de layouts die ik maakte toen ik net had ontdekt dat je een layer 3d kon laten lijken :P Ik zou als ik jou was iets anders verzinnen. Op dit moment ben ik niet zo inspirativol, anders zou ik vast wel wat voor je gemaakt hebben.
 
Shakes

Shakes

15/10/2006 20:29:00
Quote Anchor link
Heh, ik kwam er pas eens heel laat achter dat je met lagen (layers) kon werken. Zat altijd op background te kliederen...

Eigenlijk het enige wat ik nu kan is een figuurtje trekken of tekst typen en er dan wat effecten overheen gooien :p

* Ik heb trouwens even de code van het fotoalbum verwerkt in de 'temp' site. Best makkelijk als je alle code al geschreven hebt =) *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Shakes
 
PHP hulp

PHP hulp

15/10/2006 21:00:00
Quote Anchor link
Oké. Als jij mij de originele foto kan geven van die header, wil ik er wel iets van proberen te maken ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.