Test gebruikers gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 13:26:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen!

Ik ben nu al een tijdje bezig met een CMS systeem, wat ik vrij ga uitgeven. (Kosteloos dus.. )

Nu ben ik alleen nog opzoek naar test users!

Het is de bedoeling dat het een simpel systeem word, en makkelijk te gebruiken word. Maar ook veilig, en secure!
Ik zou graag wat test users willen hebben, om te kijken of jullie fouten kunnen vinden, en/of verbeteringen!

Wat plaatjes:

Admin panel:
http://dennissmink.nl/easyCMS.jpg
http://dennissmink.nl/useredit.jpg
http://dennissmink.nl/wysiwyg.jpg

Let op, het administrator paneel is nog lang niet klaar(!)

Dus alle fouten die jullie kunnen vinden, tell me!

De link naar het CMS systeem: http://www.dennissmink.nl/
(Dat is tijdelijk hoor, de domein naam ;-) )

Alvast bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 18:45:51
 
Niels K

Niels K

01/02/2010 14:47:00
Quote Anchor link
uhh, gegevens?
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

01/02/2010 15:24:00
Quote Anchor link
500 error bij registreren.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

01/02/2010 15:43:00
Quote Anchor link
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Hmmmmmmmmm.... ik heb een foutje gevonden op de homepage:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
Yorick17

yorick17

01/02/2010 15:47:00
Quote Anchor link
Ik geloof ik ook. Controleer je .htaccess bestandje ff.
 
- Jim  -

- Jim -

01/02/2010 15:47:00
Quote Anchor link
Is het geen plan om het eerst 'geheel' werkend te maken en daarna pas te testen.

De bakker gaat toch ook niet om 4 uur smorgens al brood verkopen?
'Een momentje mevrouw, we zijn nog even de oven aan het voorverwarmen...'
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 15:59:00
Quote Anchor link
Aangezien er al diverse errors hierboven staan kan ik best ook nog even vermelden dat de site voor mij niet eens te bereiken is doordat je bij firstfind.nl host. DNS is niet correct. http://thednsreport.com/?domain=dennissmink.nl
 
Yorick17

yorick17

01/02/2010 16:10:00
Quote Anchor link
Conclusie: zorg eerst dat het werkt en dat we in ieder geval iets kunnen zien. Daarna wil ik best testen hoor.
 
Afra ca

Afra ca

01/02/2010 18:09:00
Quote Anchor link
Quote uit de afbeelding van je wysiwyg editor:

Quote:
... meest vulzijde


Is dit een flauwe woordspeling, of heb ik net een bioscoopbon gewonnen? (O wacht, dat was bas met z'n fictieve nieuwe phphulp XD )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

01/02/2010 18:29:00
Quote Anchor link
No god, no matters!
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/02/2010 18:45:00
Quote Anchor link
Laat iemand naar je site kijken die correct Nederlands schrijft. Ik ben daar ook geen ster in, daarom laat ik het altijd even nakijken.

Je form validatie is niet gebruiksvriendelijk.

De naam Easy CMS bestaat al.

Je site valideert niet.

Je gebruikt bijzonder veel uitroeptekens! Ik zou tevens een ander lettertype gebruiken voor je header.

Hoop dat je hier iets aan hebt, ben benieuwd naar jouw CMS. Tenmiste ik geloof niet dat ik het op het moment al kan testen, of wel?
 
Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 20:03:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de opbouwende kritiek, zo vang ik het op ;-)

Mijn nederlands is indd niet altijd even zuiver.

- Ik zal mijn uitroepteken % verminderen
- Wat is er precies met de form validatie?
- Me site valideert niet?
- HTacces bestand aangepast nu.

Wat is er mis met de DNS precies? Ik heb de DNS instellingen zelf niet gedaan, dit heeft starthosting zo ingesteld. Is er iets wat ik moet veranderen?
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

01/02/2010 20:31:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 01.02.2010 20:03:
- Wat is er precies met de form validatie?
- Me site valideert niet?

Na foutieve formulier validatie (bijvoorbeeld door het ingeven van een onjuist e-mailadres) gaan alle zojuist ingevoerde formulier gegevens verloren. Ik zou zorgen dat de POST variabelen daar weer komen te staan.

Je site valideert niet, dit wil zeggen dat je HTML en CSS niet conform de standaarden zijn geschreven. Dit betekend vaak dat je site niet op elke browser goed wordt weergegeven (al hoeft dit hier niet het geval te zijn).

HTML:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.dennissmink.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

CSS:
http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.dennissmink.nl%2F&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=nl

Verder kun je je site ook op toegankelijkheid laten valideren. Dus is je website toegankelijk voor bijvoorbeeld slechtzienden.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 21:34:00
Quote Anchor link
Ik heb de HTML en de CSS errors verwerkt. Goed punt hierop!

Ik ga de POST variablen bewerken op terugkeer van een foutieve ingave.

Verder nog problemen? :D Ik hoor het graag..
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 21:35:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 01.02.2010 20:03:
Wat is er mis met de DNS precies? Ik heb de DNS instellingen zelf niet gedaan, dit heeft starthosting zo ingesteld. Is er iets wat ik moet veranderen?

Heeft niets met starthosting te maken maar met firstfind.nl
Die kunnen dat blijkbaar niet goed instellen.
Gewoon een slechte host vind ik zelf.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 21:40:00
Quote Anchor link
Oh ik vond hun service best goed eigenlijk.

Moet ik een ticket openen hierover? Wat vind jij?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/02/2010 21:53:00
Quote Anchor link
Dennis schreef op 01.02.2010 21:40:
Oh ik vond hun service best goed eigenlijk.

Moet ik een ticket openen hierover? Wat vind jij?

Het is al jaren zo bij hen.
Volgens mij kunnen ze het gewoon niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 22:05:00
Quote Anchor link
Dus de site is niet toegangkelijk voor jouw nu? :|
 
Steen

steen

01/02/2010 22:18:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 01.02.2010 18:29:
No god, no matters!

Dat zie je verkeerd, dan gaan mensen ruzie maken over welke versie van de evolutietheorie klopt en moorden elkaar daarom uit.
 
Dennis Smink

Dennis Smink

01/02/2010 22:22:00
Quote Anchor link
Het contact formulier heeft geen enkele check for so far. Daarvan was ik al op de hoogte.

Ik heb nu een ander probleem, ik ben dus bezig om de variablen te houden als er een veld vergeten is tijdens registreren. Dit lukt me, maar als ik bijvoorbeeld "Voornaam" leeghoud, en ik ga terug komt er een "/" teken voor terug.

Code:
Dit krijgen we eerst binnen:
$sVarName = $_POST['user'];
$sVarVName = $_POST['vnaam'];
$sVarAname = $_POST['anaam'];

Zetten we in een hidden form:
<input type=\"text\" name=\"sVarName\" value=".$sVarName." />
<input type=\"hidden\" name=\"sVarVName\" value=".$sVarVName." />
<input type=\"hidden\" name=\"sVarAname\" value=".$sVarAname." />

En posten het door terug naar registratie form.
$sVarName = $_POST['sVarName'];
$sVarVName = $_POST['sVarVName'];
$sVarAname = $_POST['sVarAname'];

Echter als ik deze velden leeg laat, krijg ik er een "/" voor terug :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Smink
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

02/02/2010 12:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type=\"text\" name=\"sVarName\" value=\"".$sVarName."\" />

Maar waarom gebruik je geen single quotes bij PHP dat scheelt escapen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" name="sVarName" value="'.$sVarName.'" />
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.