Thomas' blog v2.0

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ponzi

Ponzi

18/11/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Hallo !

Hier ben ik weer met een vraagje over mijn website :-) !
Omdat de oude versie niet echt meer 'dat' was, ben ik opnieuw begonnen op mijn eigenste 'blog-platformpje', OpenTrivia ;-p .
De vraag is nu wat jullie er van vinden. Is het duidelijk leesbaar, goed kleurgebruik, ... (you know the drill).
Ook zou ik willen weten of de Google AdSense reclame stoort :-) ? Anders maak ik hem wat kleiner.

Link: www.thomasponet.be

Dank bij voorbaat,
Ponzi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 12:52:12
 
Arjan

arjan

18/11/2006 20:14:00
Quote Anchor link
ik zou toch een ander proberen wordpress og mywebland ofzo
 
Raymond ---

Raymond ---

18/11/2006 20:24:00
Quote Anchor link
robert schreef op 18.11.2006 20:14:
ik zou toch een ander proberen wordpress og mywebland ofzo

Die reactie snap ik niet helemaal, de vraag is gewoon of zijn blog, OpenTrivia, hoe het er uit ziet.

Ik vind het wel mooi, mooi kleur gebruik.
 
Red Crew

Red Crew

18/11/2006 20:28:00
Quote Anchor link
Nice mooier als de vorige versie.

Ik zou alleen
Gegroet, vreemdeling. [Log out]
veranderen naar
Gegroet, vreemdeling. [Log in]
en als ze ingelogd zijn log out

Voor de rest puik werk, mooi snel en valid :)
 
Martijn B

Martijn B

18/11/2006 20:29:00
Quote Anchor link
- Mooie rustige kleuren
- duidelijke teksten en mooi lettertype
- "Gegroet, vreemdeling. [Log out]" ben ik al ingelogd?
- AdSense valt niet uit de toon met je layout
- Zonder javascript zie ik staan "Gegroet, . [Log out]", niet echt een fout.
Wel goed dat ik nog kan navigeren door je blog/site.
 
Ponzi

Ponzi

18/11/2006 20:39:00
Quote Anchor link
@ Robert: Qué?
@ Raymond: Danjewel :-). (Ik snap Roberts opmerking trouwens ook niet)
@ RedCrew: Dankje. Je hebt inderdaad een schoonheidsfoutje ontdekt. Je wordt automatisch ingelogd als je een bericht post. Je naam wordt dan opgeslaan in een cookie. Daarmee staat er log out, maar dat is gemakkelijk aan te passen ;-) .
@ Martijn: Same as above en voor de rest bedankt.
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 11:22:00
Quote Anchor link
Zojuist nog een klein, leuk 'speeltje' toegevoegd. Je kan nu ook zelf de kleur van de layout kiezen, ttz groen of blauw ;-) .

Edit:
Rechtsboven staan de knopjes
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Eris -

Eris -

19/11/2006 11:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Ook zou ik willen weten of de Google AdSense reclame stoort :-)


Welke adsense reclame?
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 11:26:00
Quote Anchor link
Hoor ik daar een lichtelijke sarcastische ondertoon of heb je hem echt niet gevonden aan de rechterkant :-) ?
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

19/11/2006 13:06:00
Quote Anchor link
ik zie ook geen reclame op de site van jou hoor
 
- -

- -

19/11/2006 13:08:00
Quote Anchor link
ikzelf heb in mn router die google-shit gebanned, dus ik heb geen reclame :D
mooi, zeer mooi verder.
Edit:
Not Found
The requested URL /Working_with_Themes was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Oei... eventjes een euvel uit de wereld helpen. Het is niet de bedoeling www.opentrivia.org te 'checken', maar wel www.thomasponet.be ;-) !

@ Eris & Devon: zie dus www.thomasponet.be

@ Jonathan: Bedankt, ook al denk ik dat je het op OpenTrivia hebt :-) .
 
K i p

K i p

19/11/2006 14:28:00
Quote Anchor link
Pagina blijft bij mij best lang laden. Van 14:15:58 tot 14:17:00. En ik zie onderaan zo'n randje van een frame :-(

En misschien een idee om na het klikken op een smiley voor de <textarea> deze <textarea> een focus() te geven.
 
Ponzi

Ponzi

19/11/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Serieus? Zo lang? Dat heb ik nog nooit meegemaakt en ook nog nooit klachten van gehad :-s ?

Dat randje van het frame kan ik niet veel aan doen. Mijn blog staat op het OpenTrivia-domein, maar gelinkt met een gratis .be, deze voegen een soort frame toe, heel vreemd :-( . Maar ik ga binnenkort (morgen ofzo) overschakelen naar een betaald domein.

Bedankt Boris !
 
Ponzi

Ponzi

20/11/2006 19:54:00
Quote Anchor link
Zojuist het foto-album toegevoegd ^^ . Het werkt in IE, Firefox en Opera. Is er misschien een Safari-gebruiker die het scriptje eens onder de loep zou willen nemen :-) ?

www.thomasponet.be en vervolgens doorklikken naar Foto's ;-) !
 
- -

- -

20/11/2006 20:04:00
Quote Anchor link
die codes op de home zijn niet te lezen doordat het zo smal is :S
 
Ponzi

Ponzi

20/11/2006 20:06:00
Quote Anchor link
@ Jonathan: Problem solved now :-p ! Nee, je kan ze tegoei lezen als je naar 'blog' gaat :-) .
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

20/11/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Vreemd framepje, laat me raden, erin gezet door je host?

Verder is het erg mooi, maar ook ik zie geen adsense reclame..

(Dat kan toch niet aan Adblock Plus liggen.. Nee, toch?)
 
Ponzi

Ponzi

21/11/2006 07:40:00
Quote Anchor link
Geen idee eigenlijk, maar het is best mogelijk.
Het frame is inderdaad vreemd, maar ik ga niet klagen met een gratis domeinnaam. Morgen zou het trouwens opgelost moeten zijn, dan schakel ik over naar m'n nieuwe host ;-) .

Verder nog voor de 'grapjas' die mailtjes heeft gestuurd met als afzender '[email protected]' en '[email protected]', het werk ;-) !
 
Ponzi

Ponzi

06/12/2006 13:23:00
Quote Anchor link
Huphup :-) . Weer een paar aanpassingen gedaan: poll, PHP-hoekje, ...

Commentaar is altijd welkom. De poll heb ik gemaakt met cookies en IP, ben niet zeker trouwens of dit de beste manier is?

Link: www.thomasponet.be
 
Rudie dirkx

rudie dirkx

06/12/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Je hoeft niet heel je pagina te herladen als je de kleur van je site verandert. Je kan gewoon een <link /> disablen of enablen (dus een ander stylesheet activeren) zonder te herladen...
En de poll moet ook kunnen zonder complete reload (Ajax?)

Vind de kleurtjes wel cool en google ads is netjes aan de zijkant (geen ads altijd beter, maar kan me er niet aan storen).

En detailtje, de 'knoppen' van je menu (waarom geen <li>??) lopen niet helemaal tot onder en bovenkant van de balk... Misschien de bedoeling, maar vind het jammer. Knoppen precies zo hoog als de hele balk is netter denk ik.

Je site is trouwens sowieso geen valid XHTML. Zelfs Tidy HTML zegt van niet en die is al soft...

line 74 column 184 - Warning: unescaped & which should be written as &amp;
line 22 column 114 - Warning: <a> escaping malformed URI reference
line 22 column 393 - Warning: <a> escaping malformed URI reference
line 49 column 103 - Warning: <a> escaping malformed URI reference

0 errors / 4 warnings


Ziet er wel gaaf uit (heb firefox 1 trouwens)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.