Thuis Opleiding LOI

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 11:23:15
Anchor link
Hoi,

Ik heb gisteren de boeken van LOI aangevraagd voor PHP. Is hier al iemand aan begonnen/afgerond? Ik ben namelijk erg benieuwd hoe goed dit werkt en of het nuttig is.

Groeten Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:34:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:38:26
Anchor link
Thuis-studies... Breek me de bek niet open.

Enkele jaren geleden kreeg ik van een kennis zo'n boek in mijn handen gedrukt. Vreij recent.... Tenenkrommend van de fouten, er werd nog HTML 3 in besproken over tabellen en frames, een minimale basis van CSS, waarin niet een beschreven werd hoe je een heel design in CSS en HTML kan opbouwen.

Ik heb het dan wel over de cursus HTML en CSS, maar ik hoop dat die PHP-versie in ieder geval de volgende eisen heeft:

- variabelen buiten quotes
- bespreking over veiligheid, en dan met name XXS en SQL-injection
- goede foutafhandeling
- Geen die() technieken
- Superglobals met $_GET en $_POST enzo. Altijd handig om even te controleren.
Gewijzigd op 07/09/2011 11:39:14 door - Ariën -
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 12:42:40
Anchor link
Waarom een LOI cursus volgen als er zeer veel gratis PHP tutorials op het internet te vinden zijn, die vele malen beter zijn dan een opleidingstype als LOI.
Je kunt altijd nog zelf boeken kopen in de winkel, zo kun je ter plekke controleren of er gebruikt wordt gemaakt van oudere technieken ipv moeten afwachten hoe up to date de boeken zijn die je via zo een 'opleiding' verkrijgt.
Bij vragen/problemen heb je altijd nog het internet en fora zoals deze hier, dus ik vind een opleiding van de LOI en soortgelijke instanties weggegooid geld.

Alternatief is natuurlijk een echte opleiding met een fysieke leraar, zo kun je direkt je vragen stellen aan die leraar, lijkt mij toch beter, helaas zijn die natuurlijk wel vaak een stuk duurder.
Gewijzigd op 07/09/2011 12:46:20 door John Acid
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 15:09:53
Anchor link
Ik ga zeker even kijken of het boek up 2 date is. Mocht ik vragen hebben of vermoedens over fouten dan laat ik dat gelijk weten.

Over de tutorials: Hoeveel tutorials zijn er niet gemaakt door beginners en zitten barstensvol fouten? Er wordt vaak uitgelegd hoe een methode werkt. Om een enkel voorbeeld te noemen:

Een form aanmaken wordt wel uitgelegd hoe je de "input" velden moet maken. Maar hoe je deze moet verwerken in je PHP script wordt er nergens uitgelegd.

Ik ben ook opzoek geweest naar iemand die het mij zelf wilt leren tegen een betaling omdat wanneer je dan vragen hebt deze direct kan stellen met een direct antwoord. En bovendien, als je het leert van internet heb je moeilijker kans op een baan in de ICT omdat je moet bewijzen wat je kan;)
 
Aad B

Aad B

07/09/2011 15:39:17
Anchor link
@Donny: Heb je al enige achtergrond in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties?
Met een LOI cursus php heb je ook niet meteen kans op een baan in de ict. Je wordt geen ontwikkelaar door een taal, cobol, php, java of wat dan ook te leren. Zonder achtergrond in ontwikkelen zoals bijvoorbeeld een HBO opleiding, cursussen gestructureerd ontwikkelen, datamodelleren en dergelijke blijf je rommelen in de marge of jarenlang hangen op hetzelfde knutselnivo.
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 15:45:57
Anchor link
Als je in de ICT wilt werken zul je inderdaad meer dan een (LOI) cursusje PHP moeten volgen.
Gewijzigd op 07/09/2011 15:46:40 door John Acid
 
- Mark -

- Mark -

07/09/2011 17:14:49
Anchor link
Ik heb ook zo'n opleiding gevolgd bij de LOI. Sla maar over het slaat helemaal nergens op. Het enige dat ze doen is een boek over php dat je voor een paar euro kunt kopen en totaal achterhaald is doorlopen. Je doet dus zelf nog steeds al het werk en als je nog geen ervaring met PHP hebt ga je het nog best moeilijk krijgen ook. Dit is niet omdat de stof moeilijk is maar ze springen van de hak op de tak en slaan zo nu en dan grote stukken over. De personen die je ingezonden opdrachten nakijken hebben ook niet echt kennis van de stof. Of totaal geen zin dat kan ook want er werd niet veel verbeterd. Drie a vier zinnen met commentaar en dat was het.

Ik heb het certificaat hier liggen met een 10 erop. Waarde? 0,0 naar mijn mening.
 
Tim S

Tim S

07/09/2011 19:58:29
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics


Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
 
Henry Campen

henry Campen

10/09/2011 17:24:11
Anchor link
Ook ben ik beginnen met de cursus php en mysql van LOI
Echter werkt de link niet die in het boek staat.
www.troutworks.com/phpbooks
Hier zou je de voorbeeldcode kunnen downloaden.
Ook heb ik een oud boek gekregen.
Gewijzigd op 10/09/2011 17:25:11 door henry Campen
 
Henry Campen

henry Campen

28/09/2011 19:52:15
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics

Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
[/quote]


Helaas kom er niet meer op.


P.S Zie net op bol.com dat dit boek maar € 65,00 kost.
Had ik dat maar geweten meer tegenover nu 517,-
Gewijzigd op 28/09/2011 20:09:25 door henry Campen
 
Bjorn Smeets

Bjorn Smeets

10/10/2023 15:57:14
Anchor link
Ik heb de PHP cursus via STAP gekocht, maar heb er echt geen tijd voor omdat ik inmiddels SEO freelancer ben. Ook vind ik het totaal niet motiverend, want je moet alles zelf maar zelfstandig doen, zonder interactieve online lessen of andere motiverende elementen.

Is er iemand die mij kan helpen met het voltooien van deze cursus, dus vooral de eindopdracht. Uiteraard met een compensatie.

Mijn e-mailadres is: **knip**

Groet, Bjorn
Gewijzigd op 10/10/2023 16:15:55 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2023 16:20:25
Anchor link
Dag Bjorn,

We willen graag helpen, maar het lijkt mij niet de bedoeling dat we jouw werk gaan doen.

Als je specifieke vragen hebt kan je een nieuw topic openen. Dit topic is van 2011 en omdat het onnodige notificaties met zich meebrengt, sluit ik dit topic. Ook is het niet de bedoeling om je e-mailadres hier te delen omdat de hulp via het forum loopt.

Je bent vrij om een nieuwe topic te openen die aan de voorwaarden voldoet.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.