Thuis Opleiding LOI

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 11:23:15
Anchor link
Hoi,

Ik heb gisteren de boeken van LOI aangevraagd voor PHP. Is hier al iemand aan begonnen/afgerond? Ik ben namelijk erg benieuwd hoe goed dit werkt en of het nuttig is.

Groeten Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 06:49:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:38:26
Anchor link
Thuis-studies... Breek me de bek niet open.

Enkele jaren geleden kreeg ik van een kennis zo'n boek in mijn handen gedrukt. Vreij recent.... Tenenkrommend van de fouten, er werd nog HTML 3 in besproken over tabellen en frames, een minimale basis van CSS, waarin niet een beschreven werd hoe je een heel design in CSS en HTML kan opbouwen.

Ik heb het dan wel over de cursus HTML en CSS, maar ik hoop dat die PHP-versie in ieder geval de volgende eisen heeft:

- variabelen buiten quotes
- bespreking over veiligheid, en dan met name XXS en SQL-injection
- goede foutafhandeling
- Geen die() technieken
- Superglobals met $_GET en $_POST enzo. Altijd handig om even te controleren.
Gewijzigd op 07/09/2011 11:39:14 door - Ariën -
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 12:42:40
Anchor link
Waarom een LOI cursus volgen als er zeer veel gratis PHP tutorials op het internet te vinden zijn, die vele malen beter zijn dan een opleidingstype als LOI.
Je kunt altijd nog zelf boeken kopen in de winkel, zo kun je ter plekke controleren of er gebruikt wordt gemaakt van oudere technieken ipv moeten afwachten hoe up to date de boeken zijn die je via zo een 'opleiding' verkrijgt.
Bij vragen/problemen heb je altijd nog het internet en fora zoals deze hier, dus ik vind een opleiding van de LOI en soortgelijke instanties weggegooid geld.

Alternatief is natuurlijk een echte opleiding met een fysieke leraar, zo kun je direkt je vragen stellen aan die leraar, lijkt mij toch beter, helaas zijn die natuurlijk wel vaak een stuk duurder.
Gewijzigd op 07/09/2011 12:46:20 door John Acid
 
Donny Wie weet

Donny Wie weet

07/09/2011 15:09:53
Anchor link
Ik ga zeker even kijken of het boek up 2 date is. Mocht ik vragen hebben of vermoedens over fouten dan laat ik dat gelijk weten.

Over de tutorials: Hoeveel tutorials zijn er niet gemaakt door beginners en zitten barstensvol fouten? Er wordt vaak uitgelegd hoe een methode werkt. Om een enkel voorbeeld te noemen:

Een form aanmaken wordt wel uitgelegd hoe je de "input" velden moet maken. Maar hoe je deze moet verwerken in je PHP script wordt er nergens uitgelegd.

Ik ben ook opzoek geweest naar iemand die het mij zelf wilt leren tegen een betaling omdat wanneer je dan vragen hebt deze direct kan stellen met een direct antwoord. En bovendien, als je het leert van internet heb je moeilijker kans op een baan in de ICT omdat je moet bewijzen wat je kan;)
 
Aad B

Aad B

07/09/2011 15:39:17
Anchor link
@Donny: Heb je al enige achtergrond in het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties?
Met een LOI cursus php heb je ook niet meteen kans op een baan in de ict. Je wordt geen ontwikkelaar door een taal, cobol, php, java of wat dan ook te leren. Zonder achtergrond in ontwikkelen zoals bijvoorbeeld een HBO opleiding, cursussen gestructureerd ontwikkelen, datamodelleren en dergelijke blijf je rommelen in de marge of jarenlang hangen op hetzelfde knutselnivo.
 
John Acid

John Acid

07/09/2011 15:45:57
Anchor link
Als je in de ICT wilt werken zul je inderdaad meer dan een (LOI) cursusje PHP moeten volgen.
Gewijzigd op 07/09/2011 15:46:40 door John Acid
 
- Mark -

- Mark -

07/09/2011 17:14:49
Anchor link
Ik heb ook zo'n opleiding gevolgd bij de LOI. Sla maar over het slaat helemaal nergens op. Het enige dat ze doen is een boek over php dat je voor een paar euro kunt kopen en totaal achterhaald is doorlopen. Je doet dus zelf nog steeds al het werk en als je nog geen ervaring met PHP hebt ga je het nog best moeilijk krijgen ook. Dit is niet omdat de stof moeilijk is maar ze springen van de hak op de tak en slaan zo nu en dan grote stukken over. De personen die je ingezonden opdrachten nakijken hebben ook niet echt kennis van de stof. Of totaal geen zin dat kan ook want er werd niet veel verbeterd. Drie a vier zinnen met commentaar en dat was het.

Ik heb het certificaat hier liggen met een 10 erop. Waarde? 0,0 naar mijn mening.
 
Tim S

Tim S

07/09/2011 19:58:29
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics


Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
 
Henry Campen

henry Campen

10/09/2011 17:24:11
Anchor link
Ook ben ik beginnen met de cursus php en mysql van LOI
Echter werkt de link niet die in het boek staat.
www.troutworks.com/phpbooks
Hier zou je de voorbeeldcode kunnen downloaden.
Ook heb ik een oud boek gekregen.
Gewijzigd op 10/09/2011 17:25:11 door henry Campen
 
Henry Campen

henry Campen

28/09/2011 19:52:15
Anchor link
Ik heb zelf heel veel gehad aan deze 2 video cursussen:
PHP with MySQL Essential Training
PHP with MySQL Beyond the Basics

Het zijn wel engelse cursussen.
De 1e is echt basis php. En de 2e gaat wat dieper in op OOP en geeft wat hints naar MVC.
[/quote]


Helaas kom er niet meer op.


P.S Zie net op bol.com dat dit boek maar € 65,00 kost.
Had ik dat maar geweten meer tegenover nu 517,-
Gewijzigd op 28/09/2011 20:09:25 door henry Campen
 
Bjorn Smeets

Bjorn Smeets

10/10/2023 15:57:14
Anchor link
Ik heb de PHP cursus via STAP gekocht, maar heb er echt geen tijd voor omdat ik inmiddels SEO freelancer ben. Ook vind ik het totaal niet motiverend, want je moet alles zelf maar zelfstandig doen, zonder interactieve online lessen of andere motiverende elementen.

Is er iemand die mij kan helpen met het voltooien van deze cursus, dus vooral de eindopdracht. Uiteraard met een compensatie.

Mijn e-mailadres is: **knip**

Groet, Bjorn
Gewijzigd op 10/10/2023 16:15:55 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/10/2023 16:20:25
Anchor link
Dag Bjorn,

We willen graag helpen, maar het lijkt mij niet de bedoeling dat we jouw werk gaan doen.

Als je specifieke vragen hebt kan je een nieuw topic openen. Dit topic is van 2011 en omdat het onnodige notificaties met zich meebrengt, sluit ik dit topic. Ook is het niet de bedoeling om je e-mailadres hier te delen omdat de hulp via het forum loopt.

Je bent vrij om een nieuwe topic te openen die aan de voorwaarden voldoet.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.