TIFF image maken met php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jelle -

Jelle -

29/01/2009 15:43:00
Quote Anchor link
Volgens mij kan dat niet standaard met de GDlibary aangezien de functie zoals imagetiff niet bestaat. Maar het lijkt me sterk dat php dit niet kan. Ik weet dus alleen niet hoe. Heb ik een extentie nodig en zo ja welke? Of kan het wel met GD?

Ty ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:24:35
 

29/01/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Daar heb je denk ik imagemigick voor nodig, met speciale toevoegingen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

06/03/2023 10:12:51
Quote Anchor link
Onder Debian:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
apt install php-imagick

Daarna is de ImageMagick wrapper library geïnstalleerd, te controleren met phpinfo().

Daarna is het te gebruiken, bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$im
= new Imagick('/pad/naar/afbeelding.tiff');
$im->setImageFormat('png');
header('Content-type: image/png');
ob_get_clean();  // voor de zekerheid
print $im->__ToStRiNg();  // kan ook als print $im;
$im->clear();
?>
Gewijzigd op 06/03/2023 10:57:56 door Ad Fundum
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.