tijd uit data base, verschil echte tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tom aan t Goor

Tom aan t Goor

05/07/2011 18:57:36
Quote Anchor link
Ik wil graag weten, hoe ik een tijd: 2011-07-05 22:03:46 uit mijn database kan halen, en dan kan uitrekenen via php (time()) hoe lang het nog duurt voor die tijd voorbij is, maar dit lukt (nog) niet, wie kan mij hiermee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:56:04
 

05/07/2011 19:40:28
 
Aad B

Aad B

05/07/2011 22:28:22
Quote Anchor link
Aanvulling op Karl Karl: Reken het meteen uit in de SQL, in de query dus. Niet ophalen en vervolgens on php gaan zitten processen. MySQL is krachtiger dan php en laat die het rekenwerk doen op het moment dat je het uit de database haalt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.