Tijdgeschakeld acties ondernemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Ik heb gezocht op internet, maar kon nergens iets bruikbaars vinden. Misschien weten jullie een oplossing.

Ben bezig waar mensen bix hebben (paarden voer).

Nou wil ik dat ie elke dag een X aantal bix van hun voorraad afschrijft. Dus dat het opraakt.

Hoe kan ik zorgen dat ie een aantal seconde (bijv) bijhoud. Een dag is 86400 seconden. Hoe zorg ik dat ie telt tot zoveel seconden in de database??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:01:32
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Met javascript kan je de tijd tellen dat iemand op de pagina is geweest, bijvoorbeeld met het javascriptje van Jan Koehoorn: (klik)

Je geeft dan de input door in een cookie (?), formulier of een andere manier. Daarna kijk je hoeveel bix er kunnen worden gegeten in die seconden, en stel je een query op die zoveel gram, kilogram of andere maat eraf haalt...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:44:00
Quote Anchor link
mmm .. sorry maar volgens mij is dit niet helemaal wat ik zoek.

als deze persoon de website niet bezoekt word er ook geen bix afgeschreven

het mooiste is dat ie elke nacht om 0.00 uur (bijv) 10kg bix afschrijft.
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Het is nergens voor nodig om iedere nacht de database bij te werken. Wanneer iemand 3 dagen niet online is geweest, dan schrijf je dus 3x 10kg af op het moment dat iemand online komt. Alleen op dat moment is de data relevant, alle andere momenten doe je er niets mee.

Kijk eens naar de MySQL-functie DATE_DIFF()[/URL]. Hiermee kun je het tijdsverschil berekenen en kun je gaan bepalen hoeveel bix je moet afschrijven.
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 17:34:00
Quote Anchor link
ok .. dit kan natuurlijk ook .. :D .. maar dan moet ik met een UNIX timestamp gaan werken?
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Een Unix-timestamp? Vergeet dat maar, dat is zelden een goed plan. Gewoon een kolom van het type DATE of DATETIME aanmaken en hierin de datum zetten wanneer voor het laatst de boel is bijgewerkt. Hiervoor kun je de MySQL-functie NOW() gebruiken.

Ga je eens verdiepen in de vele datum- en tijdfuncties die MySQL kent en probeer dan eens wat toe te passen. Leer je een hoop van.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Dan ben je wel een tijdje bezig... Ze hebben veel datum- en tijdfuncties, en daarbij moet je dan ook nog andere functies leren gebruiken...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 20:21:00
Quote Anchor link
jaja... :O dit is nog niet zo makkelijk als ik gedacht had. Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?

Het is nog niet iets wat echt prioriteit heeft, maar in de toekomst moet dit zeker wel kunnen.
Anders hebben mensen een paard die hun niks kost en kopen ze bix voor niets .. :O

En om nou zelf elke keer op een knopje te moeten drukken.. sja .. das ook niet zo handig... :P
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 20:27:00
Quote Anchor link
Met DATE en DATETIMevelden kun je wel degelijk rekenen: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/300/, § 5 (of hoofdstuk 5, hoe je het wil noemen)...
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 22:57:00
Quote Anchor link
Bernardo:
Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?
Dan heb je blijkbaar nog nooit in de handleiding [/URL]gekeken. DATE en DATETIME gebruik je JUIST omdat je dan met datums en tijden kunt gaan rekenen, vergelijken, etc.
 
Marien xD

Marien xD

18/01/2006 23:03:00
Quote Anchor link
Als je het gewoon elke avond wil doen moet je een cronjob laten lopen :) Is erg simpel, er zijn zelfs sites die het voor je willen doen :) Gratis...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/01/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Cronjobs zijn eigenlijk nooit nodig. Je kunt beter je script iets laten doen naar aanleiding van een actie van een gebruiker.
 
Bernardo

Bernardo

19/01/2006 09:19:00
Quote Anchor link
cronjobs, nouja het is dus een optie.

en misschien is het idd beter om naar aanleiding van de gebruikers een actie te ondernemen.

Maar dit lijkt me nogal ingewikkeld. Ik zal vanmiddag eens kijken wat ik doe :o
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.