Tijdgeschakeld acties ondernemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Ik heb gezocht op internet, maar kon nergens iets bruikbaars vinden. Misschien weten jullie een oplossing.

Ben bezig waar mensen bix hebben (paarden voer).

Nou wil ik dat ie elke dag een X aantal bix van hun voorraad afschrijft. Dus dat het opraakt.

Hoe kan ik zorgen dat ie een aantal seconde (bijv) bijhoud. Een dag is 86400 seconden. Hoe zorg ik dat ie telt tot zoveel seconden in de database??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:56:32
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Met javascript kan je de tijd tellen dat iemand op de pagina is geweest, bijvoorbeeld met het javascriptje van Jan Koehoorn: (klik)

Je geeft dan de input door in een cookie (?), formulier of een andere manier. Daarna kijk je hoeveel bix er kunnen worden gegeten in die seconden, en stel je een query op die zoveel gram, kilogram of andere maat eraf haalt...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:44:00
Quote Anchor link
mmm .. sorry maar volgens mij is dit niet helemaal wat ik zoek.

als deze persoon de website niet bezoekt word er ook geen bix afgeschreven

het mooiste is dat ie elke nacht om 0.00 uur (bijv) 10kg bix afschrijft.
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Het is nergens voor nodig om iedere nacht de database bij te werken. Wanneer iemand 3 dagen niet online is geweest, dan schrijf je dus 3x 10kg af op het moment dat iemand online komt. Alleen op dat moment is de data relevant, alle andere momenten doe je er niets mee.

Kijk eens naar de MySQL-functie DATE_DIFF()[/URL]. Hiermee kun je het tijdsverschil berekenen en kun je gaan bepalen hoeveel bix je moet afschrijven.
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 17:34:00
Quote Anchor link
ok .. dit kan natuurlijk ook .. :D .. maar dan moet ik met een UNIX timestamp gaan werken?
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Een Unix-timestamp? Vergeet dat maar, dat is zelden een goed plan. Gewoon een kolom van het type DATE of DATETIME aanmaken en hierin de datum zetten wanneer voor het laatst de boel is bijgewerkt. Hiervoor kun je de MySQL-functie NOW() gebruiken.

Ga je eens verdiepen in de vele datum- en tijdfuncties die MySQL kent en probeer dan eens wat toe te passen. Leer je een hoop van.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Dan ben je wel een tijdje bezig... Ze hebben veel datum- en tijdfuncties, en daarbij moet je dan ook nog andere functies leren gebruiken...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 20:21:00
Quote Anchor link
jaja... :O dit is nog niet zo makkelijk als ik gedacht had. Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?

Het is nog niet iets wat echt prioriteit heeft, maar in de toekomst moet dit zeker wel kunnen.
Anders hebben mensen een paard die hun niks kost en kopen ze bix voor niets .. :O

En om nou zelf elke keer op een knopje te moeten drukken.. sja .. das ook niet zo handig... :P
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 20:27:00
Quote Anchor link
Met DATE en DATETIMevelden kun je wel degelijk rekenen: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/300/, § 5 (of hoofdstuk 5, hoe je het wil noemen)...
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 22:57:00
Quote Anchor link
Bernardo:
Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?
Dan heb je blijkbaar nog nooit in de handleiding [/URL]gekeken. DATE en DATETIME gebruik je JUIST omdat je dan met datums en tijden kunt gaan rekenen, vergelijken, etc.
 
Marien xD

Marien xD

18/01/2006 23:03:00
Quote Anchor link
Als je het gewoon elke avond wil doen moet je een cronjob laten lopen :) Is erg simpel, er zijn zelfs sites die het voor je willen doen :) Gratis...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/01/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Cronjobs zijn eigenlijk nooit nodig. Je kunt beter je script iets laten doen naar aanleiding van een actie van een gebruiker.
 
Bernardo

Bernardo

19/01/2006 09:19:00
Quote Anchor link
cronjobs, nouja het is dus een optie.

en misschien is het idd beter om naar aanleiding van de gebruikers een actie te ondernemen.

Maar dit lijkt me nogal ingewikkeld. Ik zal vanmiddag eens kijken wat ik doe :o
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.