Tijdgeschakeld acties ondernemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:06:00
Quote Anchor link
Ik heb gezocht op internet, maar kon nergens iets bruikbaars vinden. Misschien weten jullie een oplossing.

Ben bezig waar mensen bix hebben (paarden voer).

Nou wil ik dat ie elke dag een X aantal bix van hun voorraad afschrijft. Dus dat het opraakt.

Hoe kan ik zorgen dat ie een aantal seconde (bijv) bijhoud. Een dag is 86400 seconden. Hoe zorg ik dat ie telt tot zoveel seconden in de database??
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 18:33:21
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 16:12:00
Quote Anchor link
Met javascript kan je de tijd tellen dat iemand op de pagina is geweest, bijvoorbeeld met het javascriptje van Jan Koehoorn: (klik)

Je geeft dan de input door in een cookie (?), formulier of een andere manier. Daarna kijk je hoeveel bix er kunnen worden gegeten in die seconden, en stel je een query op die zoveel gram, kilogram of andere maat eraf haalt...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 16:44:00
Quote Anchor link
mmm .. sorry maar volgens mij is dit niet helemaal wat ik zoek.

als deze persoon de website niet bezoekt word er ook geen bix afgeschreven

het mooiste is dat ie elke nacht om 0.00 uur (bijv) 10kg bix afschrijft.
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Het is nergens voor nodig om iedere nacht de database bij te werken. Wanneer iemand 3 dagen niet online is geweest, dan schrijf je dus 3x 10kg af op het moment dat iemand online komt. Alleen op dat moment is de data relevant, alle andere momenten doe je er niets mee.

Kijk eens naar de MySQL-functie DATE_DIFF()[/URL]. Hiermee kun je het tijdsverschil berekenen en kun je gaan bepalen hoeveel bix je moet afschrijven.
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 17:34:00
Quote Anchor link
ok .. dit kan natuurlijk ook .. :D .. maar dan moet ik met een UNIX timestamp gaan werken?
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Een Unix-timestamp? Vergeet dat maar, dat is zelden een goed plan. Gewoon een kolom van het type DATE of DATETIME aanmaken en hierin de datum zetten wanneer voor het laatst de boel is bijgewerkt. Hiervoor kun je de MySQL-functie NOW() gebruiken.

Ga je eens verdiepen in de vele datum- en tijdfuncties die MySQL kent en probeer dan eens wat toe te passen. Leer je een hoop van.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 18:37:00
Quote Anchor link
Dan ben je wel een tijdje bezig... Ze hebben veel datum- en tijdfuncties, en daarbij moet je dan ook nog andere functies leren gebruiken...
 
Bernardo

Bernardo

18/01/2006 20:21:00
Quote Anchor link
jaja... :O dit is nog niet zo makkelijk als ik gedacht had. Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?

Het is nog niet iets wat echt prioriteit heeft, maar in de toekomst moet dit zeker wel kunnen.
Anders hebben mensen een paard die hun niks kost en kopen ze bix voor niets .. :O

En om nou zelf elke keer op een knopje te moeten drukken.. sja .. das ook niet zo handig... :P
 
Eric Cartman

Eric Cartman

18/01/2006 20:27:00
Quote Anchor link
Met DATE en DATETIMevelden kun je wel degelijk rekenen: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/300/, § 5 (of hoofdstuk 5, hoe je het wil noemen)...
 
Frank -

Frank -

18/01/2006 22:57:00
Quote Anchor link
Bernardo:
Maar je kunt toch helemaal niet rekenen met DATE of DATETIME?
Dan heb je blijkbaar nog nooit in de handleiding [/URL]gekeken. DATE en DATETIME gebruik je JUIST omdat je dan met datums en tijden kunt gaan rekenen, vergelijken, etc.
 
Marien xD

Marien xD

18/01/2006 23:03:00
Quote Anchor link
Als je het gewoon elke avond wil doen moet je een cronjob laten lopen :) Is erg simpel, er zijn zelfs sites die het voor je willen doen :) Gratis...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/01/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Cronjobs zijn eigenlijk nooit nodig. Je kunt beter je script iets laten doen naar aanleiding van een actie van een gebruiker.
 
Bernardo

Bernardo

19/01/2006 09:19:00
Quote Anchor link
cronjobs, nouja het is dus een optie.

en misschien is het idd beter om naar aanleiding van de gebruikers een actie te ondernemen.

Maar dit lijkt me nogal ingewikkeld. Ik zal vanmiddag eens kijken wat ik doe :o
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.