Timer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 10:33:31
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb hier een probleempje. Ik wil graag een timer laten aftellen van 5 minuten naar 0 minuten (5:00 --> 0:00) ik heb alleen geen idee hoe ik hier aan moet beginnen. Ik heb wel op internet gezocht, maar daar hebben ze alleen timers die naar het nieuwe jaar aftellen. Dat is niet iets wat ik zoek. Ik wil alleen dat je gewoon dat je 5 minuten ziet, en als je op een knop drukt, hij af begint te tellen naar 0 minuten. Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend. kan iemand mij misschien helpen?
groet
Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:10:59
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 11:52:07
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2011 12:47:27
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 11:52:07:
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?



Ja bijvoorbeeld van invulscherm.php naar uitslag.php



Toevoeging op 18/02/2011 13:13:33:

- SanThe - op 18/02/2011 12:47:27:


Oke bedankt:) het enige probleem is, dat ik eigenlijk niks weet van javascript. Ik wilde dan ook een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 13:19:11
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 13:12:05:
... een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?


Sowieso javascript.

Javascript gebruikt de rekenkracht van de PC van de gebruiker om code uit te voeren.
PHP voert code uit op de server.

Je kan niet zomaar constant connectie maken met de server om iets kleins aan te passen.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:22:25
Quote Anchor link
Oke top:) bedankt!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 15:02:09
Quote Anchor link
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.

Ondertussen kan je hier al eens naar kijken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<html>
  <head>
    <style>
      #message {
        color: #ff0000;
        font-height: 25px;
      }
      </style>
      <script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
      <script>
      $(document).ready(function() {
        countdownInterval(
          // TO DO:  Zie dat je dit aanpast naar je wensen  !!!!!!!!!!!
          0,   // UUR.
          5,   // MINUTEN
          0    // SECONDEN
        );
      });
      // globals
      var dateObj = null;
      var targetDateObj = null;
      var timerObj = null;
    
      function doCountdown() {
          timerObj.setHours    (targetDateObj.getHours()     - dateObj.getHours());
          timerObj.setMinutes  (targetDateObj.getMinutes()   - dateObj.getMinutes());
          timerObj.setSeconds  (targetDateObj.getSeconds()   - dateObj.getSeconds());
          displayFunction ();
          if (
            timerObj.getHours() == 0 &&
            timerObj.getMinutes() == 0 &&
            timerObj.getSeconds() == 0
          ) {
            alertFunction();
            return null;
          }
          dateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + 1);
          setTimeout("doCountdown()", 1000);
      }
      
      function countdownInterval(H, i, s) {
        dateObj = new Date();
        timerObj = new Date();
        targetDateObj  = new Date();
        targetDateObj.setHours(dateObj.getHours() + H);
        targetDateObj.setMinutes(dateObj.getMinutes() + i);
        targetDateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + s);
        doCountdown();
      }
      
      function displayFunction () {
        $('#count2').val(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );
      }
      function alertFunction() {
        // HIER KOMT DUS DE POPUP
        $('#message').html('polifinario');
      }
      
      </script>
    </head>
  <body>
    <input type="text" id="count2">
    <div id="message"></div>
  </body>
</html>
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

21/02/2011 12:21:48
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 15:02:09:
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.


Ik wil een scherm maken waarbij de score van twee voetbalteams kan worden bijgehouden. Als er dan op 'begin wedstrijd' wordt gedrukt, dan moet er een tijd gaan lopen van 5 minuten naar 0 minuten. Als er een doelpunt wordt gemaakt voor 1 van de teams moet er op een knop worden gedrukt zodat het aantal doelpunten + 1 wordt. Als de timer op 0 staat en de stand is gelijk, dan moet er nog een extra minuut worden gespeeld. Als er een winnaar is, of uiteindelijk nog steeds een gelijkspel, moeten de scores worden opgeslagen in de database. Ik ben dus nu bezig met die timer, maar ik heb geen flauw idee hoe ik dit moet oplossen. Ik zal eens even naar de code kijken die je net stuurde;) kijken of het daarmee lukt.

Toevoeging op 21/02/2011 12:30:50:

Code is prima! Alleen kan je de tijd steeds weghalen, kan je dat veranderen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig begrijp van javascript, dus zou je misschien een beetje kunnen uitleggen wat je precies doet? Zou fijn zijn:)
heel erg bedankt alvast:)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/02/2011 13:37:47
Quote Anchor link
Wel ja, ik heb de display functies in alertFunction en displayFunction apart gezet.
Wat daar gebeurt, verandert niets aan de logica, maar daar moet je wel de aanpassingen doen om de functies te laten doen wat ze moeten doen.


$('#count2').val( ... ) vult de value in van een element met id="count2".
$('#count2').html( ... ) zou dan weer de html invullen tussen begin en eind-tag van een html element met d="count2".

Dus ja, je kan die input vervangen door bv.
<div id="timer_display"></div>

Dan zet je in displayFunction()
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        $('#timer_display').html(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );


Vandaar dus, nu je ziet dat het functioneert; nu moet ik weten wat er precies moet gebeuren.

Viktor Jonckheere op 21/02/2011 12:21:48:
Ik wil een scherm maken waarbij ...

Maak dat dan alvast eens.

Zie dat je alles van HTML hebt, zoals je het zou willen zien als eindresultaat; maar dus zonder dat het hoeft te werken.
Dan kunnen we zien om alles aan mekaar te knopen
Gewijzigd op 21/02/2011 13:41:23 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.