Timer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 10:33:31
Quote Anchor link
Hallo!

Ik heb hier een probleempje. Ik wil graag een timer laten aftellen van 5 minuten naar 0 minuten (5:00 --> 0:00) ik heb alleen geen idee hoe ik hier aan moet beginnen. Ik heb wel op internet gezocht, maar daar hebben ze alleen timers die naar het nieuwe jaar aftellen. Dat is niet iets wat ik zoek. Ik wil alleen dat je gewoon dat je 5 minuten ziet, en als je op een knop drukt, hij af begint te tellen naar 0 minuten. Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend. kan iemand mij misschien helpen?
groet
Viktor
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:42:23
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 11:52:07
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2011 12:47:27
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:12:05
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 11:52:07:
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 10:33:31:
Als hij dan bij 0 minuten staat moet er een ander scherm worden geopend


Een ander scherm?
Een pop up?



Ja bijvoorbeeld van invulscherm.php naar uitslag.php



Toevoeging op 18/02/2011 13:13:33:

- SanThe - op 18/02/2011 12:47:27:


Oke bedankt:) het enige probleem is, dat ik eigenlijk niks weet van javascript. Ik wilde dan ook een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 13:19:11
Quote Anchor link
Viktor Jonckheere op 18/02/2011 13:12:05:
... een timer maken met php. Is dat mogelijk? of moet je hiervoor zoeizo gebruik maken van javascript?


Sowieso javascript.

Javascript gebruikt de rekenkracht van de PC van de gebruiker om code uit te voeren.
PHP voert code uit op de server.

Je kan niet zomaar constant connectie maken met de server om iets kleins aan te passen.
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

18/02/2011 13:22:25
Quote Anchor link
Oke top:) bedankt!
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/02/2011 15:02:09
Quote Anchor link
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.

Ondertussen kan je hier al eens naar kijken

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<html>
  <head>
    <style>
      #message {
        color: #ff0000;
        font-height: 25px;
      }
      </style>
      <script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.4/jquery.min.js"></script>
      <script>
      $(document).ready(function() {
        countdownInterval(
          // TO DO:  Zie dat je dit aanpast naar je wensen  !!!!!!!!!!!
          0,   // UUR.
          5,   // MINUTEN
          0    // SECONDEN
        );
      });
      // globals
      var dateObj = null;
      var targetDateObj = null;
      var timerObj = null;
    
      function doCountdown() {
          timerObj.setHours    (targetDateObj.getHours()     - dateObj.getHours());
          timerObj.setMinutes  (targetDateObj.getMinutes()   - dateObj.getMinutes());
          timerObj.setSeconds  (targetDateObj.getSeconds()   - dateObj.getSeconds());
          displayFunction ();
          if (
            timerObj.getHours() == 0 &&
            timerObj.getMinutes() == 0 &&
            timerObj.getSeconds() == 0
          ) {
            alertFunction();
            return null;
          }
          dateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + 1);
          setTimeout("doCountdown()", 1000);
      }
      
      function countdownInterval(H, i, s) {
        dateObj = new Date();
        timerObj = new Date();
        targetDateObj  = new Date();
        targetDateObj.setHours(dateObj.getHours() + H);
        targetDateObj.setMinutes(dateObj.getMinutes() + i);
        targetDateObj.setSeconds(dateObj.getSeconds() + s);
        doCountdown();
      }
      
      function displayFunction () {
        $('#count2').val(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );
      }
      function alertFunction() {
        // HIER KOMT DUS DE POPUP
        $('#message').html('polifinario');
      }
      
      </script>
    </head>
  <body>
    <input type="text" id="count2">
    <div id="message"></div>
  </body>
</html>
 
Viktor Jonckheere

Viktor Jonckheere

21/02/2011 12:21:48
Quote Anchor link
Kris Peeters op 18/02/2011 15:02:09:
Zeg eens wat je precies nodig hebt; wat je precies wil doen met de timer.


Ik wil een scherm maken waarbij de score van twee voetbalteams kan worden bijgehouden. Als er dan op 'begin wedstrijd' wordt gedrukt, dan moet er een tijd gaan lopen van 5 minuten naar 0 minuten. Als er een doelpunt wordt gemaakt voor 1 van de teams moet er op een knop worden gedrukt zodat het aantal doelpunten + 1 wordt. Als de timer op 0 staat en de stand is gelijk, dan moet er nog een extra minuut worden gespeeld. Als er een winnaar is, of uiteindelijk nog steeds een gelijkspel, moeten de scores worden opgeslagen in de database. Ik ben dus nu bezig met die timer, maar ik heb geen flauw idee hoe ik dit moet oplossen. Ik zal eens even naar de code kijken die je net stuurde;) kijken of het daarmee lukt.

Toevoeging op 21/02/2011 12:30:50:

Code is prima! Alleen kan je de tijd steeds weghalen, kan je dat veranderen?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig begrijp van javascript, dus zou je misschien een beetje kunnen uitleggen wat je precies doet? Zou fijn zijn:)
heel erg bedankt alvast:)
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/02/2011 13:37:47
Quote Anchor link
Wel ja, ik heb de display functies in alertFunction en displayFunction apart gezet.
Wat daar gebeurt, verandert niets aan de logica, maar daar moet je wel de aanpassingen doen om de functies te laten doen wat ze moeten doen.


$('#count2').val( ... ) vult de value in van een element met id="count2".
$('#count2').html( ... ) zou dan weer de html invullen tussen begin en eind-tag van een html element met d="count2".

Dus ja, je kan die input vervangen door bv.
<div id="timer_display"></div>

Dan zet je in displayFunction()
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
        $('#timer_display').html(
          timerObj.getHours() +":"+
          timerObj.getMinutes() +":"+
          timerObj.getSeconds()
        );


Vandaar dus, nu je ziet dat het functioneert; nu moet ik weten wat er precies moet gebeuren.

Viktor Jonckheere op 21/02/2011 12:21:48:
Ik wil een scherm maken waarbij ...

Maak dat dan alvast eens.

Zie dat je alles van HTML hebt, zoals je het zou willen zien als eindresultaat; maar dus zonder dat het hoeft te werken.
Dan kunnen we zien om alles aan mekaar te knopen
Gewijzigd op 21/02/2011 13:41:23 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.