TinyMCE hoogte veranderen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:32:06
Quote Anchor link
Hallo mensen ik ben bezig met een adverteer pagina en daar kunnen ze dus met behulp van een TinyMCE, een stuk over hunzelf vertellen!

Nu staat ie er wel gewoon mooi op, alleen ik wil de hoogte veranderen, ik heb zowat elk bestand doorzocht want te maken heeft met de tinymce!

maar niks gevonden erover!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="mce_31-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_32" class="mce-toolbar-grp mce-container mce-panel mce-first mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1"><div id="mce_32-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_33" class="mce-container mce-toolbar mce-first mce-last mce-stack-layout-item" role="toolbar"><div id="mce_33-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_34" class="mce-container mce-first mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_34-body"><div id="mce_0" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_0" aria-label="New document"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-newdocument"></i></button></div></div></div><div id="mce_35" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_35-body"><div id="mce_1" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_1" aria-label="Bold"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bold"></i></button></div><div id="mce_2" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_2" aria-label="Italic"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-italic"></i></button></div><div id="mce_3" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_3" aria-label="Underline"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-underline"></i></button></div><div id="mce_4" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_4" aria-label="Strikethrough"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-strikethrough"></i></button></div></div></div><div id="mce_36" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_36-body"><div id="mce_5" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_5" aria-label="Align left"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignleft"></i></button></div><div id="mce_6" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_6" aria-label="Align center"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-aligncenter"></i></button></div><div id="mce_7" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_7" aria-label="Align right"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignright"></i></button></div><div id="mce_8" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_8" aria-label="Justify"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignjustify"></i></button></div></div></div><div id="mce_37" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_37-body"><div id="mce_9" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-haspopup="true"><button id="mce_9-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Paragraph</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_10" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_10" aria-label="Font Family" aria-haspopup="true"><button id="mce_10-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Family</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_11" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_11" aria-label="Font Sizes" aria-haspopup="true"><button id="mce_11-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Sizes</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_12" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton" role="button" aria-labelledby="mce_12" aria-label="Text color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-forecolor"></i><span id="mce_12-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_13" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton mce-last" role="button" aria-labelledby="mce_13" aria-label="Background color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-backcolor"></i><span id="mce_13-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_38" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_38-body"><div id="mce_14" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-first" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_14" aria-label="Bullet list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bullist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_15" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-last" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_15" aria-label="Numbered list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-numlist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_39" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_39-body"><div id="mce_16" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_16" aria-label="Special character"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-charmap"></i></button></div><div id="mce_17" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_17" aria-label="Emoticons"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-emoticons"></i></button></div></div></div><div id="mce_40" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_40-body"><div id="mce_18" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_18" aria-label="Decrease indent"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-outdent"></i></button></div><div id="mce_19" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_19" aria-label="Increase indent" aria-disabled="null"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-indent"></i></button></div><div id="mce_20" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_20" aria-label="Blockquote"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-blockquote"></i></button></div></div></div><div id="mce_41" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_41-body"><div id="mce_21" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_21" aria-label="Insert/edit link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-link"></i></button></div><div id="mce_22" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_22" aria-label="Remove link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-unlink"></i></button></div><div id="mce_23" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_23" aria-label="Insert/edit image"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-image"></i></button></div><div id="mce_24" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_24" aria-label="Insert/edit video"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-media"></i></button></div><div id="mce_25" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_25" aria-label="Source code"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-code"></i></button></div><div id="mce_26" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_26" aria-label="Fullscreen"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-fullscreen"></i></button></div></div></div><div id="mce_42" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_42-body"><div id="mce_27" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_27" aria-label="Insert horizontal rule"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-hr"></i></button></div><div id="mce_28" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_28" aria-label="Clear formatting"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-removeformat"></i></button></div></div></div><div id="mce_43" class="mce-container mce-last mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_43-body"><div id="mce_29" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_29" aria-label="Undo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-undo"></i></button></div><div id="mce_30" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_30" aria-label="Redo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-redo"></i></button></div></div></div></div></div></div></div><div id="mce_44" class="mce-edit-area mce-container mce-panel mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><iframe id="'txtdesc'_ifr" src='javascript:""' frameborder="0" allowtransparency="true" title="Rich Text Area. Press ALT-F9 for menu. Press ALT-F10 for toolbar. Press ALT-0 for help" style="width: 100%; height: 100px; display: block;"></iframe></div><div id="mce_45" class="mce-statusbar mce-container mce-panel mce-last mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><div id="mce_45-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_46" class="mce-path mce-flow-layout-item mce-first"><div role="button" class="mce-path-item mce-last" data-index="0" tabindex="-1" id="mce_46-0">p</div></div><label id="mce_48" class="mce-wordcount mce-widget mce-label mce-flow-layout-item">Anzahl der Worte: 0</label><div id="mce_47" class="mce-flow-layout-item mce-resizehandle mce-last"><i class="mce-ico mce-i-resize"></i></div></div></div></div>


zo ziet het eruit als ik dus bij element inspecteren ga kijken maar ook daarmee kan ik niks vinden,(wel heb ik de hoogte kunnen veranderen in element inspecteren maar ik weet waar het staat in mijn bestanden!)

Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen jullie me helpen:S

Dankjewel!

Toevoeging op 20/02/2014 13:34:02:

Sorry voor de onbegrijpelijke code:S
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 12:23:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 13:36:11
Quote Anchor link
Als de code onbegrijpelijk is, wat houdt je tegen om er eens wat enters in te knallen ;-)?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:36:54
Quote Anchor link
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:51:57
Quote Anchor link
Toevoeging op 20/02/2014 13:54:04:

Michael - op 20/02/2014 13:36:54:
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>


Hahhahaha toen ik dat opzocht kwamen er helemaal geen dingen zoals dit xD maar het werkt dankje:D
Gewijzigd op 20/02/2014 13:54:29 door Mathieu Posthumus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.