TinyMCE hoogte veranderen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:32:06
Quote Anchor link
Hallo mensen ik ben bezig met een adverteer pagina en daar kunnen ze dus met behulp van een TinyMCE, een stuk over hunzelf vertellen!

Nu staat ie er wel gewoon mooi op, alleen ik wil de hoogte veranderen, ik heb zowat elk bestand doorzocht want te maken heeft met de tinymce!

maar niks gevonden erover!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div id="mce_31-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_32" class="mce-toolbar-grp mce-container mce-panel mce-first mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1"><div id="mce_32-body" class="mce-container-body mce-stack-layout"><div id="mce_33" class="mce-container mce-toolbar mce-first mce-last mce-stack-layout-item" role="toolbar"><div id="mce_33-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_34" class="mce-container mce-first mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_34-body"><div id="mce_0" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_0" aria-label="New document"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-newdocument"></i></button></div></div></div><div id="mce_35" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_35-body"><div id="mce_1" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_1" aria-label="Bold"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bold"></i></button></div><div id="mce_2" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_2" aria-label="Italic"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-italic"></i></button></div><div id="mce_3" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_3" aria-label="Underline"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-underline"></i></button></div><div id="mce_4" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_4" aria-label="Strikethrough"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-strikethrough"></i></button></div></div></div><div id="mce_36" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_36-body"><div id="mce_5" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_5" aria-label="Align left"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignleft"></i></button></div><div id="mce_6" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_6" aria-label="Align center"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-aligncenter"></i></button></div><div id="mce_7" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_7" aria-label="Align right"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignright"></i></button></div><div id="mce_8" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_8" aria-label="Justify"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-alignjustify"></i></button></div></div></div><div id="mce_37" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_37-body"><div id="mce_9" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-haspopup="true"><button id="mce_9-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Paragraph</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_10" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_10" aria-label="Font Family" aria-haspopup="true"><button id="mce_10-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Family</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_11" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-menubtn mce-fixed-width mce-listbox" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_11" aria-label="Font Sizes" aria-haspopup="true"><button id="mce_11-open" role="presentation" type="button" tabindex="-1"><span>Font Sizes</span> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_12" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton" role="button" aria-labelledby="mce_12" aria-label="Text color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-forecolor"></i><span id="mce_12-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_13" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-colorbutton mce-last" role="button" aria-labelledby="mce_13" aria-label="Background color"><button role="presentation" hidefocus="" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-backcolor"></i><span id="mce_13-preview" class="mce-preview"></span></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_38" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_38-body"><div id="mce_14" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-first" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_14" aria-label="Bullet list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-bullist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div><div id="mce_15" class="mce-widget mce-btn mce-splitbtn mce-btn-small mce-menubtn mce-last" role="splitbutton" aria-labelledby="mce_15" aria-label="Numbered list" aria-haspopup="true"><button type="button" hidefocus="" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-numlist"></i></button><button type="button" class="mce-open" hidefocus="" tabindex="-1"> <i class="mce-caret"></i></button></div></div></div><div id="mce_39" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_39-body"><div id="mce_16" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_16" aria-label="Special character"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-charmap"></i></button></div><div id="mce_17" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_17" aria-label="Emoticons"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-emoticons"></i></button></div></div></div><div id="mce_40" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_40-body"><div id="mce_18" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_18" aria-label="Decrease indent"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-outdent"></i></button></div><div id="mce_19" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_19" aria-label="Increase indent" aria-disabled="null"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-indent"></i></button></div><div id="mce_20" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_20" aria-label="Blockquote"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-blockquote"></i></button></div></div></div><div id="mce_41" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_41-body"><div id="mce_21" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_21" aria-label="Insert/edit link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-link"></i></button></div><div id="mce_22" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_22" aria-label="Remove link"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-unlink"></i></button></div><div id="mce_23" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_23" aria-label="Insert/edit image"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-image"></i></button></div><div id="mce_24" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_24" aria-label="Insert/edit video"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-media"></i></button></div><div id="mce_25" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_25" aria-label="Source code"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-code"></i></button></div><div id="mce_26" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_26" aria-label="Fullscreen"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-fullscreen"></i></button></div></div></div><div id="mce_42" class="mce-container mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_42-body"><div id="mce_27" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_27" aria-label="Insert horizontal rule"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-hr"></i></button></div><div id="mce_28" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_28" aria-label="Clear formatting"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-removeformat"></i></button></div></div></div><div id="mce_43" class="mce-container mce-last mce-flow-layout-item mce-btn-group" role="toolbar"><div id="mce_43-body"><div id="mce_29" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-first mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_29" aria-label="Undo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-undo"></i></button></div><div id="mce_30" class="mce-widget mce-btn mce-btn-small mce-last mce-disabled" tabindex="-1" role="button" aria-labelledby="mce_30" aria-label="Redo" aria-disabled="true"><button role="presentation" type="button" tabindex="-1"><i class="mce-ico mce-i-redo"></i></button></div></div></div></div></div></div></div><div id="mce_44" class="mce-edit-area mce-container mce-panel mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><iframe id="'txtdesc'_ifr" src='javascript:""' frameborder="0" allowtransparency="true" title="Rich Text Area. Press ALT-F9 for menu. Press ALT-F10 for toolbar. Press ALT-0 for help" style="width: 100%; height: 100px; display: block;"></iframe></div><div id="mce_45" class="mce-statusbar mce-container mce-panel mce-last mce-stack-layout-item" hidefocus="1" tabindex="-1" style="border-width: 1px 0px 0px;"><div id="mce_45-body" class="mce-container-body mce-flow-layout"><div id="mce_46" class="mce-path mce-flow-layout-item mce-first"><div role="button" class="mce-path-item mce-last" data-index="0" tabindex="-1" id="mce_46-0">p</div></div><label id="mce_48" class="mce-wordcount mce-widget mce-label mce-flow-layout-item">Anzahl der Worte: 0</label><div id="mce_47" class="mce-flow-layout-item mce-resizehandle mce-last"><i class="mce-ico mce-i-resize"></i></div></div></div></div>


zo ziet het eruit als ik dus bij element inspecteren ga kijken maar ook daarmee kan ik niks vinden,(wel heb ik de hoogte kunnen veranderen in element inspecteren maar ik weet waar het staat in mijn bestanden!)

Hopelijk hebben jullie hier wat aan, en kunnen jullie me helpen:S

Dankjewel!

Toevoeging op 20/02/2014 13:34:02:

Sorry voor de onbegrijpelijke code:S
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:58:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 13:36:11
Quote Anchor link
Als de code onbegrijpelijk is, wat houdt je tegen om er eens wat enters in te knallen ;-)?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:36:54
Quote Anchor link
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

20/02/2014 13:51:57
Quote Anchor link
Toevoeging op 20/02/2014 13:54:04:

Michael - op 20/02/2014 13:36:54:
Dit antwoord is prima te vinden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
tinymce.init({
        height: 300
});
<script>


Hahhahaha toen ik dat opzocht kwamen er helemaal geen dingen zoals dit xD maar het werkt dankje:D
Gewijzigd op 20/02/2014 13:54:29 door Mathieu Posthumus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.