TinyMCE In een div zetten!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

17/03/2014 11:06:46
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik heb een formulier waar je met behulp van tinyMCE een stukje tekst kunt scrijven.
En dat wordt opgeslagen in een database.

Maar dat word in de database met een hele html code gegeven...

Dit dus...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
</head>
<body>
<h2 id="ueberschrift"><font size="3" face="verdana">Wir &uuml;ber uns</font></h2>
<div><font size="3" face="verdana">Ob nun gesch&auml;ftliche oder private Anl&auml;sse Sie nach Berlin f&uuml;hren, das Hotel am Hermannplatz ist der ideale Ausgangspunkt f&uuml;r Ihren Aufenthalt in Berlin.<br />Egal ob City West oder City Ost,die Stadtzentren mit ihren zahlreichen Einkaufsm&ouml;glichkeiten und die meisten Sehensw&uuml;rdigkeiten sind Dank der zentralen Lage unseres Hotels bequem und schnell zu erreichen.<br />Dazu kommt eine optimale Verkehrsverbindung (U-Bahn, Busse) durch Sie nahezu jeden Punkt Berlins schnell und unkompliziert erreichen k&ouml;nnen.<br />Neben der unverbindlichen Anfrage bietet Ihnen das Hotel am Hermannplatz viele interessante Informationen f&uuml;r Ihren Aufenthalt in Berlin.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Ein offenes Ohr f&uuml;r die W&uuml;nsche unserer G&auml;ste sei Ihnen an dieser Stelle<br />garantiert. Unser kleines Team wird stets bem&uuml;ht sein Ihren Aufenthalt so angenehm wie m&ouml;glich zu gestalten.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Nahe am Hermannplatz, dem pulsierenden Areal<br />zwischen den Bezirken Kreuzberg und Neuk&ouml;lln,<br />finden Sie unser gem&uuml;tliches Hotel.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Zentral im Wohn- und Gesch&auml;ftsviertel<br />direkt am traditionsreichen Kottbusser Damm.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Ganz egal, ob sie gesch&auml;ftliche oder private Anl&auml;sse<br />nach Berlin f&uuml;hren, in unserem Hotel sind Sie immer<br />ein gerngesehener Gast.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Wir bieten Ihnen zudem einen W-LAN Anschluss<br />kostenlos an.</font></div>
<div><font size="3" face="verdana">Wir freuen uns auf Sie!</font></div>
</body>
</html>


Maar nu wil ik dit in een div krijgen alleen dat wil niet..

Ik probeerde dit... (De lijn met de !!!!!!! daar gaat het over!)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <?php
                    $query
= "SELECT * FROM advertise LIMIT 1";
                    $result = mysqli_query($connection, $query);
                    foreach($result as $row){
                        //Hotel Logo!
                        echo '<div class="artikel_logo"><img src="images/upload/logos/'.$row["logo"].'" /></div>';
                        
                        //Hotel Kamers!
                        echo '<div class="artikel_info"><li class="margin"><strong>Zimmer: '.$row['rooms'].'</strong></li>';
                        
                        //Hotel Personen!
                        echo '<li class="margin"><strong>Persons: '.$row['persons'].'</strong></li>';
                        
                        //Hotel Kosten!
                        echo '<li class="margin"><strong>Costs: '.$row['costs'].'</strong></li>';
                        
                        //Hotel Info!
                        echo '<li class="margin"><strong>Info: '.$row['info'].'</strong></li></div>';
                        
                        //Hotel Image!
                        echo '<div class="artikel_foto"><img src="images/upload/images/'.$row['picture'].'"/></div>';
                        
                        !!!!!!!!
//Hotel Over!
                        echo '<div class"artikel_about">'.$row['about'];!!!!!!!!!!!!!
                        
                        //Hotel Hotel Name!
                        echo '<div class="artikel_contact_info"><div class="kop">'.$row['hotelname'].'</div>';
                        
                        //Hotel Country!
                        echo 'Lande: '.$row['country'].'<br>';
                        
                        //Hotel City!
                        echo 'Stad: '.$row['city'].'<br>';
                        
                        //Hotel Address!
                        echo 'Address: '.$row['address'].'<br><br>';
                        
                        //Hotel Tell!
                        echo 'Tell: '.$row['tell'].'<br>';
                        
                        //Hotel Fax!
                        echo 'Fax: '.$row['fax'].'<br><br>';
                        
                        //Hotel Specialisaties!
                        echo 'Specialicaties:<br>'.$row['specifications'].'</div></div>';
                    }

                ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:05:41
 
Michael -

Michael -

17/03/2014 11:11:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<font size="3" face="verdana">

Serieus?

Je sluit de div ook niet af. Misschien daarom?

Edit:

Trouwens; je zegt dat het hele geheel, met <html><body> etc in de database wordt opgeslagen? Dat zou ik niet doen... Dat zal ook de reden zijn dat je er niks meer mee kunt.
Gewijzigd op 17/03/2014 11:12:56 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

17/03/2014 11:13:47
Quote Anchor link
Alles wat er in de HTML staat klopt daar mag ik ook niks aan veranderen want dat geeft TinyMCE Mee en dat is opgeslagen in de DB en dat hoor ik niet zelf te moeten veranderen.
En Het sluiten van de div in mijn eigen code....
Ik doe dat bij de laatste kijk maar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
//Hotel Specialisaties!
echo 'Specialicaties:<br>'.$row['specifications'].'</div></div>';
 
Michael -

Michael -

17/03/2014 11:19:36
Quote Anchor link
Ja maar dan nog klopt het niet. Tel je div's eens naar. Je opent er 7 en sluit er 6.
Maar wordt die hele pagina nou opgeslagen met html head body? Dat is niet wat je wilt lijkt me.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

17/03/2014 11:22:24
Quote Anchor link
Michael ehm.....
Ik zal zo eff tellen maar...

Je bedoelt met het opslaan de TinyMCE stukje dat wordt opgeslagen in mijn db en volgens mij zou ik dat niet zo mogen veranderen het is iemand anders zijn script en ik zou ook niet weten waar het zit. want ze hebben het zo moeilijk mogelijk gemaakt:S

Toevoeging op 17/03/2014 11:25:19:

Ik heb het even gecheckt van de div's Maar alles klopt gewoon daar zit het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/03/2014 12:33:08
Quote Anchor link
Waarom gebruik je nog de oude <font>-tags? Ik zou dat lekker herschrijven naar CSS met font-face, font-size en font-family.

En als ik twee div's achter elkaar zie: </div></div>. Dan gaan mijn oren behoorlijk jeuken, omdat er geen structuur en overzicht in is. Zorg gewoon voor goede inspringing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div id="container">
    <div id="header">
        <div id="logo"></div>
        <div id="menu"></div>
    </div>
    <div id="content_page">
    etc....bla...bla...
    </div>
</div>

Zie hier, een duidelijk overzicht waarin je kan zien dat alle geopende div's ook weer gesloten zijn.
Gewijzigd op 17/03/2014 12:37:23 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

17/03/2014 13:20:46
Quote Anchor link
Aar die font tags die zijn door tinymce meegegeven.. Want wat er in die html code stond was allemaal van tinymce dat was opgeslagen in de db.. maar wat er in de db staat wil ik in een div zetten alleen dat lukt niet.
 
Michael -

Michael -

17/03/2014 13:28:05
Quote Anchor link
>> maar wat er in de db staat wil ik in een div zetten alleen dat lukt niet.
En dat gaat ook nooit lukken zolang die html head body en zo erom heen zitten.
Anders opslaan lijkt me de beste oplossing. Indien dat niet mogelijk is moet je gaan rommelen om alleen het geen tussen <body> en </body> te krijgen.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

17/03/2014 13:29:14
Quote Anchor link
PFFFFFFFF Ik zal kijken wat ik kan Maar toch bedankt Jongens!
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

18/03/2014 10:44:48
Quote Anchor link
Geen probleem.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

18/03/2014 13:08:23
Quote Anchor link
PFFFF Jaap
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/03/2014 14:02:51
Quote Anchor link
Wat is er?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 15:49:18
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 19/03/2014 14:02:51:
Wat is er?


Hahaha als je niet hebt geholpen zeg je het Geen dank!.... Vindt ik wel grppg
Gewijzigd op 19/03/2014 15:49:44 door Mathieu Posthumus
 
Webmaster Robbe

Webmaster Robbe

19/03/2014 15:51:56
Quote Anchor link
Haha ik denk dat hij bedoeld dat je eigenlijk niets gereageerd hebt op het topic en dat jij zegt: "Geen probleem." Daarmee dat hij PFFFF Jaap zegt :)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/03/2014 15:54:45
Quote Anchor link
Ik dacht, niemand zegt het, dan doe ik het wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 15:58:27
Quote Anchor link
- Aar -:
Erg aardig dat we elkaar helpen, maar zullen we er in het vervolg er voor zorgen dat het niet de kant van slow-chatten opgaat. Alvast bedankt.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 15:58:43
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 19/03/2014 15:54:45:
Ik dacht, niemand zegt het, dan doe ik het wel.


Ja wel vaker.

Niet dat ik het een probleem vind hoor!
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/03/2014 16:02:03
Quote Anchor link
Oke mooi, en ik zal erop letten Aar, dit is m'n laatste post.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.